Τότεναμ-Μαν. Σίτι 0-1: Πρόκριση στο παρά δύο με ολλανδικό στυλ! (videos)

Δύο λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης και ενώ όλα έδειχναν πως η πρόκριση θα κριθεί στο Μάντσεστερ, η Σίτι πήρε το εισιτήριο για τον 5ο γύρο του FA Cup καθώς επικράτησε 1-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Γουαρδιόλα βρήκε γκολ μετά από μόλις πέντε λεπτά παιχνιδιού με τον Μπομπ, αλλά ακυρώθηκε για off side, ενώ στο 42′ ο Πέδρο Πόρο έσωσε την ομάδα του Ποστέκογλου από το γκολ με σωτήρια

προβολή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι πίεσε για το γκολ της πρόκρισης και στο 82′ από σοβαρό λάθος στην άμυνα της Τότεναμ παρουσιάστηκε μοναδική ευκαιρία στον Ντε Μπρόινε για το 0-1, όμως ο Βέλγος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 86′ η Μάντσεστερ έχασε καλή ευκαιρία με το σουτ του Ντοκού να αποκρούεται με δυσκολία από τον Βικάριο, ενώ δύο λεπτά μετά, από το κόρνερ του Ντε Μπρόινε ήρθε το γκολ για την Σίτι με τον Νέιθαν Ακέ να σκοράρει με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι και ο Βικάριο διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Ρουμπέν Ντίας, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά μετά και τον έλεγχο της φάσης από το VAR.

Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, η οποία δέχθηκε τέρμα για πρώτη φορά μετά από πέντε αναμετρήσεις με τους “πολίτες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα