Τσέλσι : Η πρώτη μεταγραφή του Ποτσετίνο

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Τσέλσι έκλεισε την πρώτη μεταγραφή της στην εποχή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και είναι ο Νίκο Τζάκσον της Βιγιαρεάλ.

Η AS αναφέρει ότι οι Λονδρέζοι πλήρωσαν την ρήτρα για την αγορά του Σενεγαλέζου φορ των Ισπανών η οποία ήταν μόλις 35 εκατομμύρια Ευρώ. O 21χρονος επιθετικός πέρσι σημείωσε 13 γκολ σε 38 αγώνες με το κίτρινο υποβρύχιο αλλά στο δεύτερο μισό της χρονιάς ήταν εξαιρετικός

σημειώνοντας εννέα γκολ στους οκτώ τελευταίους αγώνες ενώ έδωσε και δύο ασίστ.

Ο παίκτης είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας ενώ έχει παίξει δανεικός στην Μιραντές (20/21) και μέχρι το καλοκαίρι του 2022 έπαιζε στην Βιγιαρεάλ Β.

Η Τσέλσι θεώρησε μπερδεμένη και χρονοβόρα την υπόθεση της απόκτησης του Βίκτορ Όσιμεν από την Νάπολι ο οποίος ήταν και ο πρώτος στόχος ενώ είναι πολλά τα χρήματα που ζητάει η Αταλάντα για την παραχώρηση του Ράσμους Χόιλουντ ενώ οι Λονδρέζοι δεν αγωνίζονται καν στην Ευρώπη φέτος.

Ο Τζάκσον ήταν η τρίτη επιλογή, η πιο εύκολη από άποψη χρημάτων καθώς δεν χρειαζόταν καν η συγκατάθεση της Βιγιαρεάλ αν υπήρχε ομάδα που θα πλήρωνε την ρήτρα του παίκτη που ήταν στα 35 εκατομμύρια Ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα