O Άρης, που τι κι αν του έλειπαν πολλοί και ο Παναιτωλικός που του έλειπε το κάτι! (vids)

Ένας alternative Άρης να γουστάρεις στο Αγρίνιο πέρασε με άριστα το τεστ (4-0) κόντρα στον Παναιτωλικό και πάει ξεκούραστος στο… διαγώνισμα της χρονιάς με την ΑΕΚ!



Μαγικό μεσημέρι στο Αγρίνιο για τον Άρη. Και βαθμούς και… ανάσες ενόψει ΑΕΚ! Με μια 11άδα που δύσκολα θα ξαναβρεθεί ακόμα και σε οικογενειακό δίτερμα με την Κ21, ο Άρης όχι μόνο δεν έχασε, αλλά έφυγε και με τη νίκη από το Αγρίνιο (4-0)

και την έδρα του Παναιτωλικού, εκεί που πέρσι είχε χάσει τη δουλειά του ο Χερμάν Μπούργος! Μενέντες, Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο καθάρισαν τη «μπουγάδα» για τους Θεσσαλονικείς!



Πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική οι «κιτρινόμαυροι» που με τους… κανονικούς, γκέλαραν με τη Λαμία και έχασαν από 2-0 το ματς στην Τρίπολη, κέρδισαν τον Παναιτωλικό έχοντας στην 11άδα τους, εννιά νέα πρόσωπα λόγω τόσο των απουσιών, όσο και της πρόθεσης Μάντζιου και διοίκησης να ξεκουραστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές ενόψει της ρεβάνς Kυπέλλου με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη.

Με Φετφατζίδη 10άρι, Ζαμόρα σέντερ φορ, Φατόρε, Ροζ βασικούς ο Άρης για πολλούς θα ήταν έκπληξη αν δεν έχασε στο Αγρίνιο, ωστόσο κατάφερε όχι μόνο να μην χάσει, αλλά να πάρει και το μάξιμουμ από την αναμέτρηση! Αριστα στο… τεστ οι «ρεζέρβες» και πλέον όλα τα λεφτά στο μεγάλο διαγώνισμα της προσεχούς Τετάρτης, εκεί που ο Άρης θα δει τελικό αν περάσει την ΑΕΚ.

Στα του ματς, ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί χωρίς να είναι η ομάδα που είχε την μπάλα στα πόδια. Με το πρώτο γκολ του Μενέντες λίγο πριν το 20λεπτο. Και θα μπορούσε να βρει και δεύτερο γκολ λίγο αργότερα με τον Φετφατζίδη, πριν ο Παναιτωλικός κάνει την δική του ευκαιρία με το παραλίγο αυτογκόλ του Φατόρε.

«Βόλτα» στο δεύτερο ημίχρονο και 4-0!Στην ανάπαυλα ο Μάντζιος έβγαλε τον Φετφατζίδη, όχι επειδή δεν ανταποκρίθηκε ως 10άρια, αλλά επειδή δεν είναι για παραπάνω και τον θέλει και αυτόν φρέσκο την Τετάρτη. Νταρίντα αρχικά και στη συνέχεια Μοντόγια και Σουλεϊμάνοφ αντί των Τζούρασεκ και Ντουκουρέ, μπήκαν για να διαχειριστούν το 1-0 και να κλειδώσουν τη νίκη. Αλλά και να δώσουν ανάσες στους αποχωρήσαντες.

Ο Άρης όχι μόνο δεν… ίδρωσε να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι στο Παναιτωλικό, αλλά τελείωσε το ματς μια ώρα αρχίτερα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με άλλα τρία γκολ! Αρχικά με τον Σουλεϊμάνοφ στο 78′ Έχοντας προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές πριν το 0-2, χάνοντας ακόμα τρεις μεγάλες ευκαιρίες αρχικά με τον σκορερ του δεύτερου γκολ στο 65′ και λίγο αργότερα με Ροζ και Σαβέριο.

Ο τελευταίος έγραψε το 3-0 στο 90′, δευτερόλεπτα μετά το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Παναιτωλικός με Σενγκέλια! Στη  μια και μοναδική καλή στιγμή που είχαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο. Και τέταρτο γκολ ο Άρης με Ζαμόρα στο 90 φεύγα με το 4-0 να είναι το τελικό σκορ! Στα χάιλαϊτ της αναμέτρησης, η επιστροφή του Μανού Γκαρθία μετά από πολύμηνη απουσία!

Παναιωτλικός – Άρης 0-4

Σκόρερ: 19′ Μενέντες, 78′ Σουλεϊμάνοφ, 90′ Σαβέριο, 90+6′ Ζαμόρα

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μ. Ντουάρτε, Μάλης, Μλάντεν, Λιάβας (70′ Μαυρίας), Χατζηθεοδωρίδης (71′ Ντίας), Πέρεζ (77′ Tσιγγάρας), Φ. Ντουάρτε (63′ Xoυάνπι), Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης (63′ Πέδρο).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (56′ Μοντόγια), Τζούρασεκ (56′ Σουλεϊμάνοφ), Παναγίδης (68′ Σαβέριο), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μενέντες (80′ Μανού Γκαρθία), Σαμόρα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα