e-Sportime (29/01): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Λουτσέσκου – Τερίμ σημειώσατε «άσο»

e-Sportime (29/01): Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έστειλε… αδιάβαστο τον Παναθηναϊκό του Τερίμ, τόσο αγωνιστικά όσο και τακτικά.

Ο ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ να βγάζει γούστα επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Παναθηναϊκού και πλέον βρίσκεται στο συν δύο από τη δεύτερη ΑΕΚ, στο συν τρία από το τριφύλλι και στο συν έξι από τον Ολυμπιακό.

Σε

δύσκολο φεγγάρι οι πράσινοι του Φατίχ Τερίμ που μέσα σε 5 μέρες κινδυνεύουν να χάσουν μετά το μομέντουμ και βαθμολογικές σχέσεις. Πέραν των τριών βαθμών, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε και ματ απέναντι στον συνάδελφό του, τον οποίο έκλεισε από κάθε δυνατή μεριά.

Διάβασε τέλεια το ματς ο Ρουμάνος και ουσιαστικά είχε τον έλεγχο από την αρχή.

e-Sportime (29/01): Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ – Ο απαραίτητος Ροντινέι

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Η απουσία του απαραίτητου Ροντινέι που φάνηκε ακόμα και απέναντι στον ΠΑΣ ΓιάννιναΤο λάθος που κάνει ο Τερίμ τις τελευταίες μέρες και φυσικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.Ο Ραντόνια που θέλει ακόμα δρόμο για να λογίζεται ως σταθερή λύση για τον Αλμέιδα.Ο ΠΑΟΚ που έχει μπει σε mode… νταμπλ!

Τέσσερις απολαυστικές σελίδες με τα ματς της Stoiximan Super League. Ο οδοστρωτήρας Ντεσπόντοφ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής επί του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός που… αγχώθηκε αλλά κέρδισε τον ΠΑΣ, η ΑΕΚ που με καυτό Πόνσε λύγισε τον ΟΦΗ και ο Αστέρας που πήρε προβάδισμα για την 6η θέση. 

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μια σελίδα για το αγαπημένο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime 29-01-2024 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα