Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: «Βροχή» οι αιτήσεις μέσα σε λίγες ημέρες – Τα ποσά και οι ημερομηνίες

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Στις 67.000 αριθμώνται ως τώρα οι αιτήσεις για την σχετική επιδότηση, με την πλατφόρμα να έχει ανοίξει μόλις λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και χιλιάδες πολίτες βρίσκονται σε διακοπές, το ενδιαφέρον για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα είναι μεγάλο από

τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης, οι δικαιούχοι του επιδόματος αυτού μπορούν να φτάσουν και το 1.000.000, ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 19η Ιανουαρίου 2024.

Όσον αφορά το ποσό θα λάβει κάθε νοικοκυριό μπορεί να κυμανθεί από 45 έως 480 ευρώ, κάτι που κρίνεται βάσει του τόπου που βρίσκεται η κύρια κατοικία του δικαιούχου.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης με ρεύμα είναι εκείνοι που δεν λάβουν επίδομα από κάποια άλλη πηγή και ότι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια σε αυτή την περίπτωση είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που ισχύουν για τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης από άλλες πηγές.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του ALPHA TV

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα