Η F1 Exhibition εγκαινιάζει στην Βιέννη ένα μουσείο

Η F1 Exhibition εγκαινιάζει το εκδοτήριο εισιτηρίων της για την έκθεση στη Βιέννη Από οπτικοακουστικά θεαματικά έως κομψά επιμελημένα οθόνες, η παράσταση προσφέρει ένα εκθαμβωτικό ταξίδι στον κόσμο της Formula 1. Ζήστε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Formula 1®

Επιτρέψτε τουλάχιστον τριάντα ευρώ για να επισκεφθείτε το F1 Exhibition μουσείο που είναι αφιερωμένο στη Formula 1

στην Αυστρία, από τις 2 Φεβρουαρίου έως τις 16 Ιουνίου 2024.

Όπως ανακοινώσαμε το καλοκαίρι του 2023, ο επόμενος προορισμός για την Έκθεση F1 θα είναι η Βιέννη. Η αυστριακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το ταξιδιωτικό μουσείο της Formula 1 από τις 2 Φεβρουαρίου 2024, στο συγκρότημα METAStadt Vienna, και έως τις 16 Ιουνίου 2024.

A new experience for Vienna

A celebration of the Red Bull Ring and Austria's @f1 heroes.

Exclusive to the #F1Exhibition Vienna

Tickets https://t.co/s9ndy8qVFI#F1 #Formula1 #RedBullRing #lifeisbetteronaracetrack pic.twitter.com/xBqTu3fAPZ

F1 Exhibition (@F1Exhibition) December 14, 2023

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;WRC: Μια υπενθύμιση η ομάδα Β δεν ήταν μόνο 4WD22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Έκθεση F1 όταν άνοιξε στη Μαδρίτη (Ισπανία), είναι δυνατό να αγοράσουν εισιτήρια από τον ιστότοπο του μουσείου . Οι τιμές ξεκινούν από 32,4 ευρώ για κράτηση συγκεκριμένης ημέρας. Υπολογίστε 54,4 ευρώ για ένα ευέλικτο εισιτήριο για όλη τη διάρκεια της έκθεσης και 79,4 ευρώ για ένα ευέλικτο εισιτήριο, είσοδο προτεραιότητας και ένα πακέτο παράγωγων προϊόντων F1.

F1 Exhibition : Αποκλειστικά για τη Βιέννη, η F1 Exhibition θα εγκαταστήσει μια αίθουσα αφιερωμένη στην ιστορία του Red Bull Ring και στους θρύλους της Αυστριακής F1, όπως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Niki Lauda και ο Helmut Marko, επικεφαλής νέων οδηγών της Red Bull.

Οι επισκέπτες θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους περπατώντας στο «Once Upon A Time In Formula 1», όπου φωτογραφίες που δεν έχουν ξαναδεί μεταφέρουν τους θαυμαστές στην ιστορία του αθλήματος, στις πιο εμβληματικές και καθοριστικές στιγμές του αθλήματος. Στη συνέχεια, η έκθεση «Drivers and Duels» γιορτάζει τους πιο εμβληματικούς οδηγούς και τους θρυλικούς αγώνες από τις απαρχές της Formula 1, πριν το «Revolution By Design» παρουσιάσει τις πρωτοποριακές καινοτομίες της Formula 1, εξερευνώντας τις νέες μελλοντικές τεχνολογίες.

F1 Exhibition : Το “Design Lab” της Έκθεσης F1 μεταφέρει τους επισκέπτες μέσα σε ένα εργοστάσιο της F1, πριν μπουν στο “Survival”, όπου τα υπολείμματα του καμένου αυτοκινήτου από τον < a i=1>Romain Grosjean κατά τη διάρκεια του δραματικού ατυχήματος του στο Μπαχρέιν το 2020, εκτίθενται. Στη συνέχεια, η παράσταση τελειώνει με το “The Pit Wall”, μια κινηματογραφική και καθηλωτική εμπειρία που επιτρέπει στους θαυμαστές να εκτιμήσουν την ομορφιά του αγώνα.

“Μετά την επιτυχία της πρώτης μας έκθεσης Formula 1 στη Μαδρίτη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Βιέννη θα είναι η δεύτερη πόλη που θα φιλοξενήσει αυτήν την καινοτόμο έκθεση“, ο επικεφαλής της FIA Stefano Ο Domenicali είναι ενθουσιασμένος. Η Αυστρία έχει μεγάλη ιστορία με τη Formula 1, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε αυτό το θέαμα στην πρωτεύουσα και να προσφέρουμε στους φιλάθλους στη χώρα έναν άλλο τρόπο αλληλεπίδρασης και εμπειρίας να εκτιμήσουν την πλούσια ιστορία του αθλήματος. » 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα