Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς τα έριξε στους παίκτες του

Ο Παναθηναϊκός κάνει το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο και ο προπονητής του υπεκφύγει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί.

Για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό το μερίδιό του είναι το μεγαλύτερο. Ο Γιοβάνοβιτς απέτυχε να κάνει το παραπάνω με την ομάδα του στο Europa League έχοντας πολλά και σημαντικά λάθη στα τελευταία παιχνίδια. Οι επιλογές του στην

ενδεκάδα και στη διαχείριση του αγώνα ήταν κάκιστες στην τελευταία τριάδα.

Ταυτόχρονα ο Γιοβάνοβιτς έχει αποτύχει και στην προσπάθειά του να αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει ένας θίασος αμυντικά. Όποιος θέλει, του κάνει ευκαιρία.

Υπάρχει και κάτι ακόμη που είναι σημαντικό. Το πώς μπαίνει ο Παναθηναϊκός στους αγώνες του. Οι παίκτες του είναι τόσο νωχελικοί, λες και μπαίνουν να παίξουν φιλικό σε κάποιες περιπτώσεις. Ποιος φταίει και για αυτό; Ο προπονητής πρώτος όλων!

Ωστόσο, ο ίδιος μετά την ήττα από τον Ατρόμητο υποστήριξε ότι πως «τέτοιου είδους λάθη είναι δύσκολο να τα εξηγήσεις. Είμαστε σε μία περίοδο που κάνουμε ατομικά λάθη και αυτό έχει μεγάλο κόστος. Δεχόμαστε γκολ μετά από λάθη, ενώ δεν κινδυνεύουμε. Αυτό μας προβληματίζει».

Ο Γιοβάνοβιτς πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, τα έβαλε με τους παίκτες του και μίλησε μόνο για ατομικά λάθη. Αλήθεια ο ίδιος δεν κάνει κανένα; Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή να βγει μπροστά και να παραδεχτεί πού φταίει ο ίδιος; Πολλοί είναι οι παίκτες που απογοητεύουν, αλλά και ο προπονητής τους δεν πάει πίσω.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα