Η ΑΕΚ με 11άδα Παναθηναϊκού στην Τούμπα!

Η ΑΕΚ αφού κατόρθωσε να διαλύσει τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, κρατά την τύχη στα χέρια της. Είναι στην κορυφή της Super League, θα παραμείνει σίγουρα και μετά από αυτήν την αγωνιστική. Το θέμα είναι με πόσους βαθμούς διαφορά.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ο απόλυτος τελικός για την ΑΕΚ.

Αν κερδίσει, το μόνο που θα μένει θα είναι η απονομή. Back to back πρωτάθλημα, η Ένωση έχει να πετύχει από την τριετία 1992-94 με εκείνη την ιστορική ομάδα του Μπάγεβιτς. 

Ευκαιρία στην Τούμπα, όπου είχε πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα του 1992. Ευκαιρία όσον αφορά τη βαθμολογία φυσικά. Ο ΠΑΟΚ είναι από τους ισχυρούς αντιπάλους, φέτος το έχει πάει σχεδόν έως το τέλος.

Ο Αλμέιδα πήγε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως πρόβλημα μόνο τη με συμμετοχή του Μουκουντί. Τραυματίας και πάλι ο καμερουνέζος στόπερ δεν τον έχει πάει η σεζόν έως τώρα.

Η 11άδα που θα επέλεγε ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν γρίφος. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως ο Αλμέιδα θα κατέβαζε σχήμα με αρκετές αλλαγές. Ακόμα και για αλλαγή όλης της 4άδας μπροστά είχε ειπωθεί. Αλλά τελικά δεν.

Ο Αλμέιδα κάνει την έκπληξη και βάζει τους ίδιους 11 που νίκησαν τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη. Η 4άδα στην άμυνα δε θα άλλαζε. Σιμάνσκι, Γιόνσον στα χαφ. Ο Πινέδα αριστερά. Ο Αραούχο, που ήταν απόλυτα κομβικός πίσω από τον Πόνσε.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την 11άδα του ΠΑΟΚ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα