Κώστας Τσιμίκας: Βόμβα από τους Άγγλους για το μέλλον του!

18:01 1/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει τη Λίβερπουλ και ο Κώστας Τσιμίκας είναι ένας από τους αρκετούς παίκτες που περιμένουν τις εξελίξεις.

Τον τελευταίο καιρό τα σενάρια είναι πολλά. Η έγκυρη στα θέματα των Μέρσεϊσαϊντερς «Liverpool Echo» κάνει μία πρώτη εκτίμηση για την επόμενη ημέρα μετά τη φυγή του Γιούργκεν Κλοπ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οκτώ παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν και ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Τσιμίκας!

Η υπόθεση του Κουίβιν Κέλεχερ είναι γνωστή. Ο Ιρλανδός θέλει να πάει κάπου που θα παίζει. Φέτος πήρε πολλά ματς λόγω του Europa League,

αλλά και του τραυματισμού του Άλισον. Ωστόσο, δύσκολα θα ξανασυμβεί. Η Λίβερπουλ, βέβαια, δεν επιθυμεί να τον δώσει. Τον Ιανουάριο απέρριψε και πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλα ρευστά είναι με τον Λουίς Ντίας, καθώς η περίπτωση πώλησής του δεν έχει αποκλειστεί σε αντίθεση με τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος όχι μόνο θα μείνει, αλλά θα γίνουν και συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Το επόμενο όνομα που αναφέρει το ρεπορτάζ είναι αυτό του «Τσίμι». Συγκεκριμένα τονίζει πως «υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο τον Ιανουάριο, αλλά έχει πέσει στην ιεραρχία από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε στον ώμο του. Ο Γκόμεζ αποτελεί τώρα την πρώτη εναλλακτική μετά τον Ρόμπερτσον για τη θέση του αριστερού μπακ. Η ικανότητα του Άγγλου να παίζει σε πολλές θέσεις είναι κάτι που θα αρέσει σίγουρα στον Σλοτ και ίσως ο Τσιμίκας κριθεί ως αχρείαστος»

Φάμπιο Καρβάλιο, Τάιλερ Μόρτον, Νατ Φίλιπς, Κάλβιν Ράμσεϊ και Σεπ φαν ντεν Μπεργκ είναι οι υπόλοιποι που δύσκολα θα έχουν θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα