Η ΑΕΚ τρελάθηκε και πάει να χαρίσει το πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ τρελάθηκε! Πάει και τελείωσε. Και πάει να χαρίσει ένα πρωτάθλημα που μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό έμοιαζε δικό της. Βασικά έμοιαζε πιο πολύ μετά και την κεφαλιά του Βίντα. Η Ένωση κάνει το 1-2 μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Η απονομή φαινόταν έτοιμη. Μετά και τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έμοιαζε περισσότερο γοήτρου.

Η ΑΕΚ

όμως τρελάθηκε. Επικο μπλακ άουτ. Όχι ότι δεν έχει συμβεί φέτος ξανά. Πολλές φορές. Απλά τώρα έχασε. Ο ΠΑΟΚ της γύρισε πάλι ματς, αλλά αυτή τη φορά την κέρδισε. Φοβερό. Έχει χαθεί το μέτρημα φέτος με τα πόσα λάθη έχει κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» στο τέλος των αγώνων τους.

Μετά το 1-2, αυτά που έγιναν από τους παίκτες του Αλμέιδα δεν έχουν ποδοσφαιρική λογική. Ο Κάλενς που είχε σβήσει τον Ιωαννίδη, διώχνει την μπάλα στο 2-2 σαν ποδοσφαιριστής κατώτερης κατηγορίας.

Ο Αλμέιδα που στο 3-0 με τον Παναθηναϊκό είχε περάσει αλλαγή τον Μήτογλου, με τον ΠΑΟΚ δεν έβαλε μέσα αμυντικό. Γιατί πάλι Τσούμπερ και όχι Λιούμπισιτς;

Η ΑΕΚ έδινε το ένα φάουλ μετά το άλλο. Σε έναν αντίπαλο που έχει καλά στημένα και εξαιρετικούς εκτελεστές. Ο Αθανασιάδης που είχε πολύ καλό παιχνίδι, δίνει κόρνερ από το πουθενά. Απόλυτη έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Τέτοια δώρα δε γίνεται να τα κάνει μια ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα.

Η καλύτερη Super League των τελευταίων ετών συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός π.χ. αν κερδίζει ΠΑΟΚ εκτός, ΑΕΚ εντός και Παναθηναϊκό εκτός θα πάρει τον τίτλό. Φοβερά πράγματα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα