ΟΦΗ: Αυτός είναι το επόμενο στοίχημα – Η μεγάλη ευκαιρία

Καιρό τώρα έχει στείλει το μήνυμα ο Μιχάλης Μπούσης. Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι αυτάρκης, να μπορεί να πουλάει για να βγάζει τα έξοδά του.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν εξαιρετικό. Ο Χρήστος Μανδάς μετακόμισε στη Λάτσιο και αυτό το deal γέννησε προσδοκίες στους Κρητικούς. Αυτοί τον πίστεψαν, τον στήριξαν, τον δούλεψαν και τελικά δικαιώθηκαν. Όταν ο Ατρόμητος τον είχε αφήσει στο περιθώριο,

ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

Αυτό θέλει να κάνει τώρα και με έναν ακόμη τερματοφύλακα. Λίγες μέρες πριν το Sportime.gr αποκάλυψε πως υπάρχει παίκτης που θέλει να φύγει από το Ηράκλειο, ο Νόαμ Μπαόυμαν. Μετά από μία καλή σεζόν, στην οποία κέρδισε τις εντυπώσεις, έχει τάσεις φυγής. Θεωρεί πως θα βρει κάτι καλύτερο.

Ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα. Τον πάρκαρε και έβγαλε από τη ναφθαλίνη έναν παίκτη που ούτως ή άλλως εκτιμούσαν οι άνθρωποί του. Ο Νίκος Χριστογεώργος έχει πάρει επ’ ώμου τα γάντια βασικού στα τελευταία ματς. Ο κάποτε νέος Βλαχοδήμος του Παναθηναϊκού με τις εμφανίσεις του βγάζει προοπτική στήριξης από το κρητικό club για να αποτελέσει το Νο1 της επόμενης σεζόν.  Στα 24 του θα πάρει την ευκαιρία του. Στόχος σε πρώτη φάση να κάνει μία γεμάτη σεζόν με την ελπίδα πως ίσως προσελκύσει και εκείνος ενδιαφερόμενους στο μέλλον.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα