Παναθηναϊκός: Το ξέκοψε για μεταγραφή ο Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τα δύο γκολ του Ντεσπόντοφ.

«Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Και να είχαμε νικήσει, το ίδιο θα έλεγα. Δεν το περίμενα, αλλά δεν παίξαμε καλά», δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον ήταν κάτι άλλο. Έγινε ερώτηση στον Τούρκο

τεχνικό για το κομμάτι της ενίσχυσης. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές απουσίες αυτό το χρονικό διάστημα. Παίζει αναγκαστικά χωρίς φορ βάζοντας ακόμη και στόπερ.

Φορ, πάντως, δεν θα πάρει ο Τερίμ όπως δήλωσε: «Δεν παίξαμε καλά σήμερα και να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα. Θα μπορούσε να λήξει ισοπαλία, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά, κάτι που δεν περίμενα.

Δεν πρέπει να κοιτάμε ότι φταίει η άμυνα και στο κέντρο κάνουμε λάθη. Τους αφήσαμε μόνους σήμερα στην άμυνα, από την επίθεση μέχρι το κέντρο. Θα μπορούσε και διαφορετικό το σκορ. Θέλουμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δώσαμε πολλά κενά και βρήκαν εύκολα γκολ. Το λάθος όμως ήταν ομαδικό.

Δεν σκέφτομαι να ζητήσω μεταγραφή στην επίθεση. Σπόραρ, Ιωαννίδης, Παλάσιος είναι τραυματίες και μόλις γυρίσουν θα έχουμε αρκετούς παίκτες την επίθεση. Όταν υπάρχουν τραυματίες, το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους παίκτες. Προσπαθούσαμε να παίξαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και για αυτό στεναχωριέμαι πιο πολύ, επειδή δεν καταφέραμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Δεν παίξαμε καλά και αυτό με στεναχώρησε. Και όταν χάνουμε πρέπει να παίζουμε καλά».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα