Σασμός επόμενα επεισόδια: Επιστρέφει πρόσωπο κλειδί από το παρελθόν

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικός θα συνεχιστεί ο Σασμός καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον Αντρέα Βρουλάκη να εξαφανίζεται και την αγωνία να κορυφώνεται.

Η σειρά του Alpha μπορεί να φέρνει ξανά κοντά και αγαπημένους τον Αστέρη με την Αργυρώ όμως οι υπόλοιπες υποθέσεις μοιάζουν να κινούνται σε άλλους ρυθμούς. Η Εύα θα παγιδεύσει τον Παύλο με όπλα την ώρα που ένας πυροβολισμός αναμένεται να αλλάξει τα πάντα στη σειρά.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας εξαφανίζεται

Η εξαφάνιση του Αντρέα σημαίνει

συναγερμό στην Εύα και τον Τηλέμαχο, που ψάχνουν να βρουν πού πήγε. Ένα άσχημο όνειρο αναστατώνει τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία πιστεύει ότι τον βρήκε κάτι κακό. Παράλληλα, η Καλλιόπη, που γνωρίζει την αλήθεια, δεν ανοίγει τα χαρτιά της, αλλά κάνει μια επίσκεψη που θ’ αφήσει κάποιον έκπληκτο.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα προσπαθεί να ξεπεράσει τη σχέση του Γιώργου και της Εύας, με τη βοήθεια της Στέλλας. Ο Γιώργος, ωστόσο, μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια φάση με αυτή και οι προστριβές δε λείπουν.

Ο Αστέρης κι ο Μαθιός κάνουν ακόμη μια προσπάθεια να τα βρουν η Βασιλική με την Αργυρώ, το χάσμα μεταξύ τους, ωστόσο, μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο για να γεφυρωθεί με την Αργυρώ ιδιαίτερα να μη θέλει να κάνει πίσω. Παράλληλα, μία επιστροφή από το παρελθόν, θα έρθει να ταράξει τα νερά στην Άνω Ποριά.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένας πυροβολισμός ανατρέπει τα πάντα

Survivor spoiler 28/1: Τότε επιστρέφει η ψήφος με τηλεφωνικές γραμμές

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης βρίσκει όπλο στο σπίτι της Στέλλας

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα