Κερδίστε προσκλήσεις για την εμφάνιση των Afghan Whigs στην Αθήνα

18:48 22/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Αύριο 23 Μαϊου, οι The Afghan Whigs επιστρέφουν με την πρώτη τους συναυλία σε ένα sold out – φυσικά - Bowery Ballroom στη Νέα Υόρκη, και ακριβώς σε μία εβδομάδα, την Τρίτη  29 Μαϊου θα τους υποδεχτούμε στο Vox (Ιερά Οδός 16, Γκάζι) σε μία διοργάνωση της Detox, με τους Bokomolech να ανοίγουν την βραδιά.

To κορυφαίο αμερικάνικο συγκρότημα που στιγμάτισε όσο λίγα τα 90s του παλιόφιλου Greg Dulli, του Rick McCollum και του  John

Curley μάλιστα χάρισε στους φανς τους ανά τον κόσμο ως δωρεάν mp3 download την πρώτη τους νέα ηχογράφηση το ‘See And Don’t See’.

Αύριο Τετάρτη θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε την συνέντευξη που μας παραχώρησε πρόσφατα ο Greg Dulli , όμως προς το παρόν, σε συνεργασία με την Detox σας δίνουμε την δυνατότητα να διεκδικήσετε 4 μονές προσκλήσεις για την συναυλία των Afghan Whigs στην Αθήνα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Afghan Whigs” αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Δευτέρας.

Θυμίζουμε ότι τα  εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 29 Ευρώ και πωλούνται στο Tickethouse, τα Public και το www.ticketarena.gr ενώ την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 33 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα