O παίκτης για τον οποίο έκλαψε ο Κλοπ

09:58 30/1/2024 - Πηγή: Contra

Κατά την διάρκεια της θητείας του στην Ντόρτμουντ, ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε σε μια πολύ συναισθηματική κατάσταση με παίκτη του που αποχωρούσε από τον σύλλογο. Κατά τη διάρκεια των χρόνων του ως προπονητής, ο Κλοπ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες που έχει να προσφέρει ο κόσμος του ποδοσφαίρου.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ και ο Μάρκο Ρόις είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν συνεργαστεί με τον Γερμανό κόουτς. Ωστόσο, υπήρξε ένας παίκτης που άφησε τον Κλοπ με πληγωμένη καρδιά,

αφού πήγε σε αντίπαλο σύλλογο.

Πίσω στο 2009, ο μέσος της Τότεναμ, Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ, δόθηκε δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Υπό τον Κλοπ, ο Μπόατενγκ έκανε 10 συμμετοχές στην Bundesliga και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει την Ντόρτμουντ να τερματίσει στην έκτη θέση.

Ως εκ τούτου, ο Κλοπ ήθελε να υπογράψει μόνιμη συμφωνία με τον Πρινς-Μπόατενγκ, αλλά η οικονομική κατάσταση της Ντόρτμουντ κατέστησε αδύνατη τη μεταγραφή.

Αναπολώντας την εποχή που συνεργάστηκε με τον Κλοπ σε podcast του Ρίο Φέρντιναντ, ο Μπόατενγκ δήλωσε: "Είπα ότι θα δώσω τη ζωή μου γι' αυτόν. Κάθε παίκτης θα πέθαινε γι' αυτόν στο γήπεδο γιατί σου δίνει αυτό το αίσθημα εμπιστοσύνης, αυτό το αίσθημα αγάπης επίσης. Είχα περίπου έξι, επτά κιλά παραπάνω. Έτσι μου έδωσε αυτό το συναίσθημα, οπότε ήρθα και απέδωσα”

Και συνέχισε: "Δεν δούλεψε όμως. Μου τηλεφώνησε προσωπικά και μου είπε ότι δεν μπορούμε να σε αγοράσουμε, δεν έχουμε τα χρήματα. Κλαίγαμε και οι δύο στο τηλέφωνο. Πραγματικά κλαίγαμε. Είχαμε μια πολύ καλή σχέση".

Ο Πρινς-Μπόατενγκ κατέληξε εν τέλει στην αντίπαλο της Ντόρτμουντ, τη Σάλκε και ο Κλοπ φέρεται να έστειλε μήνυμα στον Πρινς-Μπόατενγκ το οποίο έγραφε: “Γιατί στην Σάλκε;”

Διαβάστε περισσότερα

Βαν Ντάικ: Θα αποχωρήσει μαζί με τον Κλοπ;

Λίβερπουλ: Συγκινημένος ο Κλοπ, ο κόσμος τραγουδούσε το όνομά του

Keywords
Τυχαία Θέματα