Λαπόρτα: Σέβεται την απόφαση του Τσάβι.

15:27 29/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, μίλησε για την απόφαση του Τσάβι να παραιτηθεί από το ρόλο του προπονητή της πρώτης ομάδας στο τέλος της σεζόν. Ο επικεφαλής του συλλόγου λέει ότι αποδέχεται την απόφαση του Τσάβι να φύγει και ξέρει ότι θα δώσει ό,τι έχει μέχρι το τέλος της περιόδου για την Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος στις δηλώσεις του: "Ο Τσάβι με ενημέρωσε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Ήθελε να τελειώσει τη σεζόν και είναι μια απόφαση που αποδέχομαι γιατί ήταν ο Τσάβι που μου την πρότεινε.

Και είναι ένας θρύλος της Μπάρτσα. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ενεργεί με απόλυτη αξιοπρέπεια και είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την Μπάρτσα", δήλωσε.

"Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Champions League. Είμαστε στον επόμενο γύρο με τη Νάπολι, προχωράμε βήμα-βήμα και πιστεύω ότι με αφοσίωση, με περισσότερο χαρακτήρα, χωρίς να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, με τον προπονητή να δίνει ό,τι ξέρω ότι θα δώσει και με τους παίκτες πλήρως αφοσιωμένους, θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιους από τους στόχους που έχουμε θέσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Τσάβι πάντως φαίνεται να έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, πως ακόμα και να έρθει η κατάκτηση του Champions League δεν θα επηρεάσει τα λεγόμενά του.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες έχουν ήδη πρόταση για τον διάδοχο του Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Τα ονόματα που «παίζουν» για τον πάγκο της

Keywords
Τυχαία Θέματα