Δρόμος στρωμένος με χαρτονομίσματα απλώνεται για Βαράν

14:09 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Αλ Νασρ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να φέρει στην Saudi Pro League τον Ράφαελ Βαράν, προσφέροντάς του μάλιστα συμβόλαιο με το εξωπραγματικό ποσό των 50 εκατομμυρίων τον χρόνο. Ο Γάλλος αμυντικός δίχως αμφιβολία βρίσκεται εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαχ και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ειδικά αν ευσταθούν οι φήμες.

Με την ένταξή του στην Αλ Νασρ,

ο Βαράν θα ξανασμίξει με τον πρώην συμπαίκτη του και αρχηγό του συλλόγου Ρονάλντο. Το συμβόλαιο του Γάλλου στο Μάντσεστερ λήγει το 2025 και οι “Κόκκινοι διάβολοι” έχουν απορρίψει την επιλογή να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο.

Αντ' αυτού, του δόθηκε η άδεια να μιλήσει με άλλους συλλόγους, καθώς στο Μάντσεστερ προσπαθούν να βγάλουν τον 30χρονο από το μισθολόγιο. Άξιο αναφοράς είναι πως ο Βαράν έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου με αμοιβή 340.000 λίρες την εβδομάδα το 2021. Ωστόσο, έχει περιοριστεί σε μόλις εννέα συμμετοχές στην Premier League αυτή τη σεζόν και σε μόλις 21 συνολικές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Μια επανένωση με τον Ρονάλντο στην Αλ Νασρ είναι πλέον στα χαρτιά, μετά από 232 κοινές εμφανίσεις σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώην Τενίστας ξεπέρασε κατά πολύ τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο είχε μείνει χωρίς μάγειρα εδώ και χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα