Ο Κριστιάνο είχε μείνει χωρίς μάγειρα εδώ και χρόνια

13:34 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύτηκε σε τεράστιο βαθμό να βρει έναν προσωπικό σεφ πρόθυμο να μαγειρέψει γι' αυτόν, λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων που υπήρχαν.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται, σχετικά, κοντά στο τέλος μιας ανεπανάληπτης καριέρας, το αστέρι της Αλ Νασρ δεν δείχνει σημάδια ότι θα αφήσει την ειδική διατροφή του στην άκρη.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 ο αρχηγός της Πορτογαλίας αγόρασε ένα μεγάλο οικόπεδο στην Πορτογαλία, όπου έχτισε ένα "σπίτι για πάντα" προορισμένο για την οικογένειά του.

Στις

αρχές του περασμένου έτους έψαχνε να προσλάβει έναν προσωπικό σεφ που θα μαγείρευε για την οικογένεια Ρονάλντο, στην έπαυλη των 17 εκατομμυρίων λιρών, για τα επόμενα χρόνια, αλλά παρά το γεγονός ότι φέρεται να προσέφερε μισθό 4.500 λιρών το μήνα, δεν μπόρεσε να βρει κάποιον που να ταιριάζει.

Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία υποστήριζαν ότι ο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ επέμεναν ότι ο σεφ θα έπρεπε να ειδικεύεται στην πορτογαλική κουζίνα, καθώς και σε διεθνή πιάτα, όπως το σούσι.

Η εύρεση ενός σεφ υψηλής ποιότητας με τόσο ευρύ ρεπερτόριο αποδείχθηκε δύσκολη και δεν είναι γνωστό αν ο Ρονάλντο κάλυψε τελικά τη θέση ή όχι.

Περισσότερα εδώ

Ο Μουρίνιο άφησε κάτι “Special” πίσω στην Ρόμα

Παίκτης που απέρριψε την Άρσεναλ έκλεισε στην Σίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα