Η Μπάγερν δίνει μυθικό συμβόλαιο στον Τσάμπι Αλόνσο

10:45 5/3/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τσάμπι Αλόνσο πάει τρένο με την Μπάγερ, αλλά την ίδια ώρα τα περισσότερα Μέσα στην Γερμανία, την Αγγλία και την πατρίδα του ασχολούνται αποκλειστικά με το αύριο της καριέρας του. Μπάγερν ή Λίβερπουλ είναι το ερώτημα με τα δημοσιεύματα να δίνουν μέρα παρά μέρα και μία διαφορετική απάντηση.

Στην Γερμανία, πάντως, υποστηρίζουν πως ο Τσάμπι στο τέλος θα πει το "ναι" στους Βαυαρούς καθώς έχει ήδη μιλήσει ενώ ταυτόχρονα το κλαμπ είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την υπογραφή του. Στο Μόναχο είναι έτοιμοι να δώσουν κι ένα καράβι χρήματα στην

Λεβερκούζεν κι άλλα τόσα στον ίδιο τον πρωταγωνιστή.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του Sky σημειώνει πως η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να πληρώσει έως και 25.000.000 ευρώ στην Λεβερκούζεν για τον Αλόνσο και στον Βάσκο σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Εάν μάλιστα η Μπάγερν δώσει το 25άρι στις Ασπιρίνες τότε εκτός κάποιας ανατροπής ο Τσάμπι θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Την πρωτιά αύτη τη στιγμή κατέχει η Τσέλσι με τα 23 εκατ. ευρώ που έχει δώσει στην Μπράιτον για τον Γκράχαμ Πότερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα