Ο Μέσι απαντά στους φιλάθλους που στεναχώρησε

15:50 6/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από δυσαρεστημένους οπαδούς στην Ασία, όταν έμεινε προσφάτως εκτός αγώνα εναντίον μιας ομάδας XI του Χονγκ Κονγκ. Οι θυμωμένοι οπαδοί άρχισαν να γιουχάρουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή αφού τον είδαν να μένει καθηλωμένος στον πάγκο, ενώ χλεύασαν επίσης τον συνιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Μέσι δήλωσε στους δημοσιογράφους τον πραγματικό λόγο της απουσίας του: "Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι

πολύ καλά σε σχέση με λίγες ημέρες πριν. Και ανάλογα με το πώς θα πάει αυτή η προπόνηση θα δούμε. Και αν είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσω ή όχι να αγωνιστώ στον επόμενο αγώνα. Αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα και θέλω πραγματικά να είμαι σε θέση να το κάνω".

Ο Μέσι συνέχισε λέγοντας για τις ατυχείς συνθήκες στο Χονγκ Κονγκ, : "Η αλήθεια είναι ότι ήταν κακή τύχη που δεν μπόρεσα να παίξω την ημέρα του αγώνα στο Χονγκ Κονγκ. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, μπορεί να συμβούν πράγματα σε κάθε παιχνίδι, να έχουμε έναν τραυματισμό. Είναι κρίμα γιατί πάντα θέλω να συμμετέχω, θέλω να είμαι εκεί, και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για αυτά τα παιχνίδια, όταν ταξιδεύουμε τόσο μακριά και ο κόσμος είναι τόσο ενθουσιασμένος για να δει τους αγώνες μας. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να μπορέσουμε να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι και να μπορέσω να είμαι παρών. Όπως κάνω όποτε μπορώ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να συμμετάσχω".

Διαβάστε περισσότερα

Η τιμή για Σάντσο είναι... αλμυρή

Οι 5 “Γιουσέιν Μπολτ” της Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα