Online έρευνα υποδεικνύει remasters για τα παιχνίδια Tales

H Bandai Namco προχώρησε πρόσφατα στην διεξαγωγή online έρευνας σχετικά με την σειρά Tales of, η οποία υποδηλώνει έντονα την πιθανότητα ύπαρξης νέων remasters παλαιότερων τίτλων της σειράς.

Συγκεκριμένα, το online ερωτηματολόγιο που μπορείτε να βρείτε εδώ, ρωτά τους χρήστες ποιόν από τους παλιότερους τίτλους της σειράς θα επιθυμούσαν να παίξουν ως remaster, πυροδοτώντας έτσι μια σειρά

συζητήσεων γύρω από την πιθανή ύπαρξη κάποιου. Οι επιλογές που δίνει η έρευνα περιλαμβάνει ποικιλία παλιότερων τίτλων όπως τα Tales of Phantasia, Tales of the Abyss και Tales of Xillia 1 and 2 καθώς και το πρώτο Tales.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ρωτούνται ποιο Tales παιχνίδι θα επιθυμούσαν να δουν να κυκλοφορεί στην Ευρώπη, με τις επιλογές να ενέχουν τίτλους όπως τα Tales of Destiny, Tales of Destiny 2 και Tales of Rebirth, Tales of Legendia τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στο Ευρωπαϊκό PS2.

Με το Tales of Arise να είναι τόσο επιτυχημένο παγκοσμίως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Bandai Namco επιθυμεί να διατηρήσει την ορμή του franchise με νέα remasters. Ωστόσο, από τη στιγμή που η εκδότρια εταιρεία ζητάει τη γνώμη των παικτών για το θέμα, πιθανότατα δεν θα έχουμε πολλά νεότερα στο άμεσο μέλλον.

The post Online έρευνα υποδεικνύει remasters για τα παιχνίδια Tales appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα