Αφαίρεση του Titanfall από τα ψηφιακά καταστήματα

Η Respawn Entertainment, δημιουργός πίσω από τα Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order και Titanfall 2, ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα για αγορά του πρώτου Titanfall από τα ψηφιακά κατάστημα δεν είναι πλέον εφικτή, με την αφαίρεσή του από τις διάφορες συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το EA Play να

ακολουθεί την Τρίτη, 1η Μαρτίου του 2022. Το studio ανάπτυξης διαβεβαιώνει ότι οι servers του τίτλου θα παραμείνουν ζωντανοί για την “αφοσιωμένη fanbase” του τίτλου που εξακολουθεί να ασχολείται με αυτόν.

“Το Titanfall είναι μέρος του DNA μας στην Respawn”, αναφέρει το tweet στον επίσημο λογαριασμό του studio στο Twitter. “Είναι ένας τίτλος που ανέδειξε τις φιλοδοξίες του studio όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 7 χρόνια και συνεχίζει να είναι ένας φάρος καινοτομίας τoν οποίο προσπαθούμε να ακολουθούμε σε όλους μας τους τίτλους”.

Η Respawn προσθέτει επίσης ότι το Titanfall παραμένει σημαντικό για το studio, δηλώνοντας ότι «αυτό το απίστευτο σύμπαν θα συνεχιστεί». Επί του παρόντος, το Titanfall “ζει” μέσα από το Battle Royale spin-off Apex Legends, το οποίο διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν. “Αυτό το franchise είναι ο Πολικός Αστέρας για την ποιότητα των εμπειριών που θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εδώ στην Respawn”.

Όσο για ένα κανονικό Titanfall 3, αυτή η απόφαση προφανώς βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα χέρια της Respawn. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε κάτι νεότερο για αυτό κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον.

A note about Titanfall. pic.twitter.com/Ew232HkUIo

— Respawn (@Respawn) December 1, 2021

The post Αφαίρεση του Titanfall από τα ψηφιακά καταστήματα appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα