Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν PS Plus τίτλοι για τον Δεκέμβριο

Οι δωρεάν τίτλοι που προσφέρει κάθε μήνα η συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus της Sony ανακοινώθηκαν και για τον Δεκέμβριο, με τρεις νέες προσθήκες στην ψηφιακή συλλογή των χρηστών της. Ο λόγος για τα Godfall: Challenger Edition, Mortal Shell και Lego DC Super-Villains τα οποία αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα δωρεάν σε λίγες μέρες

από τώρα, συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου. Με εξαίρεση το Lego DC Super-Villains, που θα διατίθεται αποκλειστικά σε συστήματα PlayStation 4, οι υπόλοιποι δύο τίτλοι θα εμφανιστούν κανονικά και στις δύο κονσόλες της Sony.

Πέραν των προαναφερθέντων, οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα αποκτήσουν ελεύθερη πρόσβαση και σε τρείς ακόμα VR τίτλους: το The Walking Dead: Saints & Sinners, το The Persistence και το Until You Fall. Η πρόσβαση στα τρία παραπάνω παιχνίδια, ωστόσο, θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, καθώς γίνεται στα πλαίσια εορτασμού της 5ης επετείου της πλατφόρμας του Playstation VR. Συνεπώς, όσοι συνδρομητές ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν, θα πρέπει να το κάνουν πριν το πέρας της προαναφερθείσας ημερομηνίας.

Tέλος, υπενθυμίζεται ότι οι δωρεάν τίτλοι Νοεμβρίου, οι Knockout City, First Class Trouble και Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα παραμείνουν διαθέσιμοι ως και την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

The post Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν PS Plus τίτλοι για τον Δεκέμβριο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα