Εντός του 2024 θα έχουμε τους πρώτους τιτλους της Activision στο Xbox Game Pass

Η Activision-Blizzard εκτιμά ότι θα αρχίσει να προσθέτει τίτλους της στην βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Activision-Blizzard εξέφρασε την

ικανοποίησή της για τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare III. Επιπλέον, ο publisher, μέσω της παραπάνω ανάρτησης, θέλησε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τους τίτλους της εταιρείας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, και τους επερχόμενους, και τη διαθεσιμότητά τους στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft μόλις ολοκληρωθεί η έγκριση- συμφωνία της συγχώνευσης Microsoft Activision-Blizzard.

It’s awesome to see anticipation building for Call of Duty®: Modern Warfare® III. As we continue to work toward regulatory approval of the Microsoft deal, we’ve been getting some questions whether our upcoming and recently launched games will be available via Game Pass.

While we…

Activision Blizzard (@ATVI_AB) October 9, 2023

Αν και τόσο το Diablo IV όσο και το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare III δεν θα έρθουν στην υπηρεσία φέτος, η Activision-Blizzard αναφέρει ότι σχεδιάζει να αρχίσει να προσθέτει τίτλους στην υπηρεσία τον επόμενο χρόνο. «Είναι φοβερό να βλέπεις να χτίζεις προσδοκίες για το Call of Duty: Modern Warfare III», αναφέρει το tweet. «Καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την έγκριση της συμφωνίας της Microsoft από τις Αρχές, έχουμε κάποιες ερωτήσεις για το εάν τα επερχόμενα παιχνίδια μας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα θα είναι διαθέσιμα μέσω του Game Pass».

Ο εκδότης πρόσθεσε: “Αν και δεν έχουμε σχέδια να βάλουμε το Modern Warfare III ή το Diablo IV στο Game Pass φέτος, μόλις κλείσει η συμφωνία, αναμένουμε να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το Xbox για να φέρουμε τους τίτλους μας σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Και αναμένουμε ότι θα αρχίσουμε να προσθέτουμε παιχνίδια στο Game Pass κάποια στιγμή στη διάρκεια του επόμενου έτους”.

Αν και το tweet δεν αναφέρει ποιους τίτλους αναμένεται να αρχίσει να προσθέτει η Activision στο Game Pass κατά τη διάρκεια του 2024, είναι πιθανό ότι αυτοί θα ανήκουν και στη σειρά Call of Duty.

The post Εντός του 2024 θα έχουμε τους πρώτους τιτλους της Activision στο Xbox Game Pass first appeared on GameOver.

The post Εντός του 2024 θα έχουμε τους πρώτους τιτλους της Activision στο Xbox Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα