Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Blacksad: Under the Skin

Και νέο gameplay υλικό.

Σύμφωνα με επίσημο Δελτίο Τύπου που λάβαμε, η Microids, η Pendulo Studios και η YS Interactive αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Blacksad: Under the Skin, ενώ παράλληλα έδωσαν στη δημοσιότητα και νέο gameplay υλικό, προσκαλώντας έτσι τους παίκτες να ανακαλύψουν την απίστευτη νουάρ ατμόσφαιρα και την ποικιλία των μηχανισμών που θα προσφέρει το παιχνίδι.

Στο Blacksad:

Under the Skin η ανάκριση υπόπτων και η αναζήτηση αποδεικτικών στοιχείων είναι μόνο η αρχή, με τους παίκτες να καλούνται να ανακαλύψουν βήμα-βήμα τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, τα οποία έχουν ως εξής:

• Έρευνα και φάση εις άτοπου απαγωγής – Καθώς εξελίσσεται η ιστορία, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνούν τις τοποθεσίες του παιχνιδιού (με περισσότερη ή λιγότερη ελευθερία αναλόγως της κατάστασης) για να βρουν στοιχεία και να ανακρίνουν πιθανούς μάρτυρες. Στο Blacksad θα πρέπει να αναλύετε τα στοιχεία που μαζέψατε για να βγάζετε συμπεράσματα. Αυτό το «εις άτοπου απαγωγής» σύστημα επιτρέπει στους παίκτες να συνδέσουν διαφορετικά στοιχεία (αποδείξεις, παρατηρήσεις κτλ.) για να βγάλουν θεωρίες και να διευρύνουν τις έρευνες τους. Αν η σύνδεση ταιριάζει, ο ντετέκτιβ θα βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Αν η σύνδεση αποτύχει, τα στοιχεία θα παραμείνουν διαθέσιμα για να ξαναδοκιμάσει.

• Πολλαπλές επιλογές διαλόγου – Οι σκηνές διαλόγου προσφέρουν στους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν τη συζήτηση σε διαφορετικά μονοπάτια. Θα χρειαστεί να διαλέξουν αυτό που θεωρούν πιο χρήσιμο στην έρευνα τους. Αυτές οι επιλογές καθορίζουν την εξέλιξη του Blacksad και τις σχέσεις του ήρωα με τους χαρακτήρες, αλλά και τις μελλοντικές ευκαιρίες του. Οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να παραμείνουν σιωπηλοί σε μερικές συζητήσεις, επηρεάζοντας άμεσα το προφίλ τους, το οποίο θα είναι μοναδικό για κάθε παίκτη.

• Γατίσιες αισθήσεις – Η μορφή της γάτας δίνει στον Blacksad σημαντικά πλεονεκτήματα. Οι οξείες αισθήσεις των αιλουροειδών, όπως η όραση, η όσφρηση και η ακοή θα βοηθήσουν στην ανάλυση συγκεκριμένων γεγονότων με περισσότερο βάθος. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες θα μπορούν να αναγνωρίζουν λεπτομέρειες που δεν ήταν, ως εκείνη τη στιγμή, φανερές.

Quick Time Events – Τα Quick Time Events μπορεί να σχετίζονται με συγκεκριμένες ενέργειες ή επεισόδια και θα πρέπει να ολοκληρωθούν για να προοδεύσει ο παίκτης (όλες οι αποτυχημένες προσπάθειες παίρνουν κι άλλη ευκαιρία). Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν δύο ειδών Quick Time Events: το πάτημα ενός δεδομένου πλήκτρου την κατάλληλη στιγμή ή το γέμισμα μιας μπάρας με γρήγορα, επαναλαμβανόμενα πατήματα ενός πλήκτρου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εκτενές βίντεο με τους gameplay μηχανισμούς του τίτλου στον player που ακολουθεί. Καταληκτικά, να αναφέρουμε πως το Blacksad: Under the Skin αναμένεται να διατεθεί στις14 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ η έκδοση για το Nintendo Switch αναμένεται να διατεθεί δύο εβδομάδες αργότερα, στις 28 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα