Νέα καθυστέρηση για το Prince of Persia: Sands of Time Remake

Μια από τις εκπλήξεις της περασμένης χρονιάς ήταν και η ανακοίνωση ενός remake για το Prince of Persia: The Sands of Time. Το remake επρόκειτο να κυκλοφορήσει αρχικά τον Ιανουάριο. Η Ubisoft όμως ανακοίνωσε την καθυστέρηση του Prince of Persia remake για περίπου δύο μήνες, μέχρι τον Μάρτιο.

Φαίνεται όμως πως η Ubisoft θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο

την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Με σχετική ανακοίνωσή τους, οι developers έκριναν πως χρειάζονται περισσότερο χρόνο εργασίας πάνω στο παιχνίδι. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν έναν τίτλο πιστό στο αρχικό υλικό, αλλά και ταυτόχρονα φρέσκο, με σύγχρονα gameplay στοιχεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

“Από την ανακοίνωση του Prince of Persia: The Sands of Time Remake το Σεπτέμβρη, έχουμε λάβει πολύτιμο feedback από εσάς για την αγαπημένη αυτή σειρά. Το πάθος και η υποστήριξή σας επιτρέπουν στις ομάδες ανάπτυξης να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την κυκλοφορία του τίτλου σε μελλοντική ημερομηνία. Ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ένα remake φρέσκο, αλλά και πιστό στο αρχικό παιχνίδι.”

Another update from Prince of Persia: Sands of Time Remake dev team: pic.twitter.com/O6OOmYXhOD

Prince of Persia (@princeofpersia) February 5, 2021

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC. Η ανακοίνωση για την καθυστέρηση του Prince of Persia: Sands of Time Remake δεν μας έδωσε κάποια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Μένει ακόμα να μάθουμε αν θα υπάρξουν εκδόσεις του τίτλου για τις κονσόλες νέας γενιάς.

The post Νέα καθυστέρηση για το Prince of Persia: Sands of Time Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα