The Incredible Adventures of Van Helsing II

Ανακοινώθηκε ο διάδοχος του indie Action RPG.

Το The Incredible Adventures of Van Helsing θα λέγαμε ότι αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτή της χρονιάς. Η Ουγγρική NeoCore Games μας παρέδωσε ένα αξιόλογο Action RPG, που λοξοκοιτάζει μεν προς την πλευρά της Blizzard

και του Diablo, παραμένει εξαιρετικά εθιστικό δε. Πριν από λίγα λεπτά η NeoCore Games μέσω σχετικού δελτίου Τύπου που μας απέστειλε μας ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Incredible Adventures of Van Helsing II και παράλληλα μας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου λοιπόν, στο The Incredible Adventures of Van Helsing II θα υπάρχουν τρεις playable classes, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες εξαρχής και συγκεκριμένα οι Hunter, Thaumaturge και Arcane Mechanic. To ορμητήριο σας θα είναι για ακόμη μια φορά το Hunter's Lair από όπου θα μπορείτε να κάνετε teleport μεταξύ των διαφόρων τοποθεσιών, να φυλάξετε το loot σας κ.ο.κ. Εν τω μεταξύ, στο πρώτο game της σειράς είχαμε δει ένα Tower Defense mini game, στο οποίο θα έπρεπε να προστατέψετε το lair σας από τα waves των mobs και όπως μας ενημέρωσε η NeoCore Games κάτι αντίστοιχο θα δούμε και στον διάδοχό του.

Το rage system που σχετίζεται με την εκτέλεση των abilites θα επιστέψει αυτούσιο, καθώς και η Lady Katarina, στον ρόλο του companion σας. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να στρατολογήσετε έναν ακόμη companion που θα ονομάζεται Chimaera. Κατά την διάρκεια των μαχών δύναται να κάνετε summon την Chimaera για να πολεμήσει στο πλάι σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να την στείλετε και στο Ink (μια σκοτεινή διάσταση του παιχνιδιού) για να κυνηγήσει θησαυρούς. Επιπροσθέτως, μέσω του Hall of Trophies θα μπορείτε να διακοσμήσετε το Lair σας με διάφορα τρόπαια τα οποία τροποποιούν διαφόρους παραμέτρους του παιχνιδιού, όπως το damage που προκαλούν τα mobs ή την δύναμη των spells σας.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του The Incredible Adventures of Van Helsing II, ούτε και σε ποια format θα διατεθεί.

Διαβάστε το review του The Incredible Adventures of Van Helsing από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα