Top 10 πωλήσεων στο Steam: 28/10-3/11

To Football Manager 2013 εκθρονίζει το XCOM: Enemy Unknown.

Η νέα δημιουργία της Sports Interactive μονοπώλησε το ενδιαφέρον των PC gamers την περασμένη εβδομάδα, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στα charts πωλήσεων του Steam

όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Να υπενθυμίσουμε ότι μέσω του Steam διατίθεται το demo του Football Manager 2013 για PC και Mac, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Το XCOM: Enemy Unknown ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή, υποχώρησε στην τρίτη θέση. Να αναφέρουμε επίσης ότι ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση με το Assassin's Creed III το turn-based Strategy της Firaxis Games ανακηρύχθηκε -βάση των ψήφων σας στο σχετικό topic του forum- ως το καλύτερο παιχνίδι του μήνα Οκτωβρίου παρότι στα reviews του GameWorld το νέο AC πήρε υψηλότερη βαθμολογία.

Στις υπόλοιπες θέσεις των Charts συναντάμε αρκετές δημιουργίες που πραγματοποιούν σταθερά υψηλές πωλήσεις το τελευταίο διάστημα, όπως τα Dishonored, Borderlands 2, Counter-Strike: Global Offensive και ArmA II: Combined Operations. Το Left 4 Dead 2 σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση, καθώς την περασμένη εβδομάδα διατίθετο με 75% έκπτωση επί της αρχικής τιμής των 14 ευρώ. Εντυπωσιακό ντεμπούτο στην τέταρτη θέση πραγματοποίησε μια νέα indie δημιουργία, το Natural Selection 2. Πρόκειται για ένα First-Person Shooter με στοιχεία Strategy, το οποίο χρησιμοποιεί μια νέα μηχανή γραφικών ονόματι Spark. Να αναφέρουμε ότι το πρώτο Natural Selection ήταν ένα από τα δεκάδες mods του Half-Life 2 και χρησιμοποιούσε την Source Engine της Valve.

Δείτε αναλυτικά το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 28/10 έως τις 3/11:

1. Football Manager 2013
2. Left for Dead 2
3. XCOM: Enemy Unknown
4. Natural Selection 2
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. Chivalry: Medieval Warfare
7. Borderlands 2
8. The Walking Dead
9. Dishonored και Borderlands 2 – Season Pass
10. Dead Island: Game of the Year Edition και ArmA II: Combined Operations

Keywords
Τυχαία Θέματα