Microsoft Office, Δείτε τις εκδόσεις για iPhone, iPad και Android

Goodbyte

Το αγαπημένο μας, (μέχρι πρόσφατα) The Verge, έφερε στη δημοσιότητα σημαντικές αποκαλύψεις για το νέο Microsoft Office Mobile για iOS και Android. Θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα προσφέρετε είτε δωρεάν είτε με συνδρομή.

Πρόκειται για κάτι που περιμένουμε εδώ και χρόνια και

η Microsoft πλέον είναι έτοιμη να το προσφέρει. Το Microsoft Office αποτελεί την πιο αξιόπιστη σουίτα γραφείου για desktop υπολογιστή και αυτό δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για την mobile έκδοση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Office Mobile θα κυκλοφορεί δωρεάν και θα επιτρέπει το άνοιγμα αρχείων Word, Excel και Powerpoint, ενώ στην περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε την επεξεργασία αρχείων, θα πρέπει να αγοράσετε συνδρομή στο Office 365. Με τον τρόπο αυτό, η Microsoft όχι απλά θα διαφημίσει την online πλατφόρμα της, αλλά θα καταφέρει να πουλάει εφαρμογές χωρίς να δίνει ποσοστό στη Google και την Apple.

Αν και ο στόχος ήταν να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα οι εκδόσεις για iOS και Android, τελικά θα προηγηθεί εκείνη για iPhone και iPad στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και αργότερα το Μάιο θα καταφτάσει και η έκδοση για Android. Μετά από την ολοκλήρωση των παραπάνω, θα μπορείτε να συγχρονίζετε μέσω του SkyDrive όλα τα αρχεία σας, γεγονός που μέχρι στιγμής συμβαίνει με σχετικά άβολους τρόπους.

Το παρόν άρθρο Microsoft Office, Δείτε τις εκδόσεις για iPhone, iPad και Android αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα