Απάντηση των Ολυμπιακών του σάϊτ

Καιρός για …μαζικό αθλητισμό

Έντονες διεργασίες και ανακατατάξεις στο αθλητικό τμήμα του Antinews. Κέρδισε ο Άρης τον Παναθηναϊκό και έτρεξε ο Δαναός να επωφεληθεί της περιστάσεως. Τον πληροφορούμε ότι θα γίνει τακτικός συνεργάτης μόνο αν πρώτα γράψει κομμάτι για τη βαθμολογική θέση της Τάμπερε Γιουνάιτεντ (στην πατρίδα του Όλι Ρεν),  την ψυχολογική κατάσταση των παικτών της και αν τελικά εμπλέκεται σε στημένα παιχνίδια.

Περαιτέρω θα πρέπει να συνδέσει τη

βαθμολογική κατάσταση της Δόξας Δράμας με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και σε real time να μας ενημερώνει για τα εφημερεύοντα φαρμακεία και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ.

Αυτά τα ολίγα κρίνονται απαραίτητα για να δούμε με μεγαλύτερη συμπάθεια το όντως πλούσιο βιογραφικό του. Υπάρχουν και σκέψεις να αναλάβει πλήρως τα … παρεντερικά θέματα…

Ανταποκρινόμενοι στη λαϊκή απαίτηση για …θεάματα, τώρα που ο άρτος λιγοστεύει υποσχόμαστε δυναμική επανεμφάνιση στα αθλητικά αλλά και το στοίχημα. Ξεκινάμε αύριο κιόλας με την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Υπενθυμίζουμε το αυτονόητο: τα σπορ είναι ψυχαγωγία και το στοίχημα είναι παιχνίδι για ενήλικα και οικονομικά ανεξάρτητα «παιδιά».

Κατά τα λοιπά η αθλητική ενημέρωση και άποψη θα είναι άρτια και αντικειμενική, Φτάνει να κερδίζει ο Ολυμπιακός…

Τμήμα ψυχαγωγίας, μαζικού αθλητισμού και παλλαϊκού στοιχηματισμού  

Keywords
Τυχαία Θέματα