Κανένα έλεος, Αντώνη Σαμαρά

16:05 9/7/2012 - Πηγή: Antinews

Στις 23/6, αποκαλύψαμε ότι μέλος της κυβέρνησης, πριν ακόμα προλάβει να ορκισθεί, έσπευσε έκανε το πρώτο του ρουσφέτι (http://www.antinews.gr/2012/06/23/167915/)

Συγκεκριμένα έστειλε τον οδηγό του σε αρμόδιο διευθυντή του ΣΔΟΕ για να σβήσουν πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε πρατήριο βενζίνης  ύψους 15.000 ευρώ.

Αρκετοί αναγνώστες και φίλοι είχαν διαμαρτυρηθεί τότε ότι το Antinews “βιάζεται”, “δεν

δίνει χρόνο ανοχής στην κυβέρνηση” κλπ κλπ. Τα ίδια ακούσαμε όχι μόνο από αναγνώστες μας αλλά και από κυβερνητικούς παράγοντες και όταν καταδικάσαμε την συμπεριφορά ορισμένων υπουργών, αλλά και την απίθανη ..”θεσολογία” που μαίνεται στη ΝΔ με κολλητούς και ημέτερους να διαγκωνίζονται σε υπουργικά και πολιτικά γραφεία για μια θεσούλα.

Δυστυχώς οι εξελίξεις μας δικαίωσαν. Η περίπτωση του κ. Νικολόπουλου, πίσω και πέρα από τα μεγάλα λόγια, αποδεικνύει ότι ορισμένοι στη ΝΔ παραμένουν δέσμιοι του κακού παρελθόντος της και αδυνατούν να αντιληφθούν τη νέα πραγματικότητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Πρωθυπουργός δεν πρέπει να δείξει κανένα έλεος. Πολύ περισσότερο επειδή δεν χρωστάει σε κανέναν.

Και το λέμε αυτό για έναν ακόμα λόγο: Γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη φτάσει στα αυτιά του ζητήματα ηθικής τάξεως τα οποία διερευνά. Και όταν καταλήξει σε αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς

Keywords
Τυχαία Θέματα