Θα δούμε και τη “νέα 17Ν” της εποχής του Μνημονίου;

14:28 9/7/2012 - Πηγή: Antinews

Υπάρχουν πολλά θέματα που αρκετές φορές αν και μοιάζουν ασύνδετα, έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους και ίσως θα πρέπει να τους δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή.

Ένα από αυτά είναι ορισμένα περιστατικά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και που έχουν ως βασική συνιστώσα την εγχώρια τρομοκρατία. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1, Η 17 Νοέμβρη έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας με την αίτηση που έκανε ο Σάββας Ξηρός για την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας. Πράγματι ο Ξηρός πέτυχε να βγει για πέντε μήνες από τον Κορυδαλλό καθώς όντως έχει

σοβαρά προβλήματα με τα μάτια του κι όχι μόνο ως αποτέλεσμα της βόμβας που έσκασε στα χέρια του πριν 10 χρόνια.

2. Επίσης, η οργάνωση έγινε ξανά πρωτοσέλιδο καθώς την προηγούμενη εβδομάδα το Mega έκανε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ όπου παρουσίαζε στοιχεία που δεν είχαμε δει ποτέ. Επίσης στην Κυριακάτικη Καθημερινή υπάρχει ρεπορτάζ για τους ανοικτούς φακέλους της οργάνωσης και υπάρχει κι ένα έγγραφο που λέει ότι γνώριζαν για πιθανή εμπλοκή του Αλ. Γιωτόπουλου πολλά χρόνια πριν συλληφθεί. Κάποιοι στην Αστυνομία άνοιξαν τα υπόγεια της ΓΑΔΑ και έδωσαν στοιχεία και φωτογραφίες από το… άλμπουμ της «17 Νοέμβρη».

3. Η τρομοκρατία ήρθε ξανά στην επικαιρότητα και με την εξαφάνιση των Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα. Οι βασικοί κατηγορούμενοι για τον Επαναστατικό Αγώνα χάθηκαν από τα μάτια και τα αυτιά της Αστυνομίας, της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ. Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν τελευταία και εξαφανίζονται άνθρωποι.

4. Επίσης, είχαμε και δύο άλλα σοβαρά περιστατικά: Το φορτηγό – βόμβα στη Microsoft, όπου μυρίζει καραμπινάτη τρομοκρατία από επαγγελματίες του είδους. Και η περίεργη συμπλοκή στο Νέο Κόσμο όπου τρεις άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα χωρίς φόβο και πάθος κατά αστυνομικών.

Όλα αυτά τα στοιχεία και οι υποθέσεις μας κάνουν να πιστεύουμε ότι κάτι περίεργο υπάρχει. Κι ελπίζουμε να μη γίνουμε μάντεις κακών αλλά το έδαφος είναι πρόσφορο για… επαναστατικές επιλογές. Ίσως κάποιοι θέλουν να ξαναζωντανέψουν το μπαμπούλα της τρομοκρατίας.

Θα επιμείνουμε επίσης στα ρεπορτάζ του Mega και της Καθημερινής, επειδή εν προσκομίζουν κάποια καινούργια, σοβαρά και εντυπωσιακά στοιχεία. Οπότε γεννιούνται  ερωτήματα για την σκοπιμότητα των διαρροών. Σε εμάς τουλάχιστον

δημιουργείται η εντύπωση ότι κάποιοι πάνε να κάνουν κάτι και οι αρμόδιες αρχές τους λένε “σας ξέρουμε, μην το κάνετε”.

Υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μπορούσε να πει κανείς για όλα αυτά τα περίεργα, όπως να ξανανοίξει την συζήτηση για το περίφημο “κέντρο τρομοκρατίας” κι αν αυτό εξαρθρώθηκε ποτέ.

Ελπίζουμε μόνο να μην ξαναδούμε τη “νέα 17Ν” σε δράση, υπό συνθήκες μνημονίου.

Πολύ πιθανόν επίσης, να έχουν βρεί στοιχεία για κάποια άτομα και το κομμάτι αυτό να είναι το προεόρτιο για συλλήψεις.

Προσέξτε τώρα μερικά επίμαχα σημεία από το ρεπορτάζ της χθεσινής Καθημερινής

Τα ανοιχτά ζητήματα στον φάκελο της 17 Ν

Ένα παλαμικό και πέντε δακτυλικά αποτυπώματα: δέκα χρόνια μετά την εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη», αυτές είναι σύμφωνα μ

Keywords
Τυχαία Θέματα