Eastern Conference - Central

ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ

ΠΕΡΥΣΙ: Είχε και πάλι μεγάλες φιλοδοξίες, ήξερε ότι είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να βγάλει πέρα, αλλά και άλλες οι ομάδες είχαν το ίδιο να κάνουν. Είχε τον τραυματισμούς τους Ρόουζ στην κανονική περίοδο με τον παίκτη να έχει πρόβλημα και με την μέση του και τον αστράγαλο του, αλλά παρόλο που έδωσε πολλά παιχνίδια και χωρίς αυτόν δεν είχε πρόβλημα στο να παίξει καλά, να πάρει νίκες και να πάρει την πρώτη θέση στην περιφέρεια με την ομάδα να παίζει εξαιρετική άμυνα.

Και ήρθαν τα πλέι οφ όπου είχε τον Ρόουζ κανονικά και έκανε όνειρα για τελικούς στην περιφέρεια τουλάχιστον

και μπήκε σαν το μεγάλο φαβορί και με το πλεονέκτημα της έδρας με την Φιλαδέλφεια, αλλά εκεί ήρθε το σοκ στο πρώτο παιχνίδι με το μεγάλο του αστέρι να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ και ο Νόα είχε πρόβλημα τραυματισμού και ήρθε ο αποκλεισμός.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΦΕΤΟΣ: Το πρώτο από όλα να πάρει την διαβεβαίωση ότι ο Ρόουζ θα είναι έτοιμος και όλα θα είναι καλά. Ο Ρόουζ είναι να επιστρέψει κανονικά τον Φλεβάρη ή τον Μάρτη και η ομάδα έπρεπε να δει πως θα καλύψει την απουσία του και συν της άλλης έπρεπε να αποφασίσει τι θα κάνει με τα συμβόλαια που έληγαν από αρκετούς παίκτες του. ο πρώτος που είχε θέμα ήταν ο Ομάρ Ασίκ και μετά ακολουθούσαν αυτά του Τζον Λούκας και του Σί Τζέι Ουότσον. Έπρεπε να πάρουν και ένα παίκτη στο σμολ φόργουορντ για να καταφέρει να ενισχυθεί στην θέση και να βρει ένα τρόπο και τι φταίει πάνω από όλα όπου η ομάδα είχε τόσα προβλήματα με τραυματισμούς.

Στα Draft: Πήρε τον πόιντ γκαρντ του Κεντάκι Μαρκίς Τιγκ, ένας παίκτης πολύ γρήγορος με ταλέντο και ένας παίκτης που μπορεί να βελτιωθεί πίσω από τον Ρόουζ όταν επιστρέψει και να είναι ένα πολύ καλό μπακ απ του συγκεκριμένου παίκτη. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, αλλά πρέπει να βελτιώσει τα λάθη που κάνει, πρέπει να μάθει να ελέγχει τον ενθουσιασμό του αλλά αυτά βελτιώνονται με την εμπειρία και με τα παιχνίδια. Κατά τα άλλα είναι ένας παίκτης που μπορεί να συζητηθεί.

Στους free agents: Με τον Ασίκ δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη με τον παίκτη να πηγαίνει στο Χιούστον που του έδωσε 25 εκ. δολάρια συμβόλαιο. Με την φυγή του παίκτη που ήταν μαζί με τον Γκίμπσον το καλύτερο αμυντικό δίδυμο που είχε μία ομάδα στον πάγκο της, πλέον είχε θέμα. Στην συνέχεια έκανε ανταλλαγή τον Κάιλ Κόρβερ στην Ατλάντα, μία κίνηση που έκανε αίσθηση αφού ο παίκτης δεν είχε μεγάλο συμβόλαιο και ήταν ένας παίκτης ο οποίος είχε καλό τρίποντο και έδινε σκορ στην ομάδα.

Επίσης τόσο ο Ουότσον όσο και ο Λούκας αποχώρησαν και η ομάδα δεν έκανε και ιδιαίτερα πράγματα για να τους κρατήσει. Στην συνέχεια έφερε και πάλι πίσω τον Χίνριχ και τον πλήρωσε ακριβά είναι η αλήθεια από την στιγμή που πλέον είναι και πιο μεγάλος και δεν είναι εξίσου παραγωγικός όσο πριν από δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα ήθελε να αποκτήσει και εμπειρία και βάθος στον πάγκο του. οι παίκτες που είχε βάλει στο στόχαστρο δεν ήταν άλλοι από τον Μάρκο Μπιλινέλι, Ναζρ Μοχάμεντ, Βλαντ Ραντμάνοβιτς και Νέιτ Ρόμπινσον.

Τελικά κατάφερε

Keywords
Τυχαία Θέματα