Αποχαιρέτισε τη Μακάμπι ο Μπλατ, πάει ΝΒΑ!

Παρελθόν από τη Μακάμπι είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη (12/6) πως αποχαιρετά τους πρωταθλητές Ευρώπης για να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Ο Αμερικανοïσραηλινός προπονητής έπειτα από τέσσερα χρόνια και την απόλυτα πετυχημένη φετινή σεζόν, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά και του νταμπλ στο Ισραήλ, γνωστοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο το «διαζύγιό» του με την Μακάμπι. Επόμενος σταθμός του δεν θα είναι η ΤΣΣΚΑ,

που φημολογούταν καιρό τώρα, αλλά το ΝΒΑ, καθώς τρεις τουλάχιστον ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου τον έχουν πλησιάσει.

Πρόκειται για τους Γουόριορς και τους Τίμπεργουλβς, που τον θέλουν ως μέλος του τεχνικού τιμ, ενώ οι Καβαλίερς φέρονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν τη θέση του πρώτου προπονητή! «Τώρα είναι η σωστή στιγμή για μένα να φύγω από τη Μακάμπι. Αφήνω ένα σπίτι και μια οικογένεια» δήλωσε λιτά και πρόσθεσε πως «υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές και έχω μεταφέρει στη Μακάμπι πως θα κάνω συζητήσεις με ομάδες του ΝΒΑ».

Οσο για τη Μακάμπι, στον πάγκο θα προωθηθεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μπλατ, Γκάι Γκούντες, ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του, ο οποίος είχε ξεκινήσει σαν βοηθός του Πίνι Γκέρσον. Στην επίσημη ανακοίνωσή της η «ομάδα του λαού» ευχήθηκε μεταξύ άλλων «καλή τύχη κόουτς. Σε ευχαριστούμε για όλα. Σε αγαπάμε όλοι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα