Διηπειρωτικός Βασίλης

Έκλεισε τα δεκαέξι του χρόνια πριν από τρεις μήνες, αλλά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι έτοιμος… να ζήσει τα πάντα. Κι αυτό γιατί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου και να ανακαλύπτει διαρκώς τα όριά του. Τόσο αναφορικά με την κατάκτηση τίτλων όσο και με την απόκτηση εμπειριών και εικόνων που θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει ήδη έναν τίτλο στη συλλογή του, αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδος με την ανδρική ομάδα του τριφυλλιού,

ενώ ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα έναν ως μέλος των "πράσινων" Εφήβων, οι οποίοι απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ (σ.σ.: προηγούνται 2-1 νίκες του Φιλαθλητικού).

Παράλληλα, όμως, είναι έτοιμος να δρέψει τις δάφνες της απόδοσής του στο πρόσφατο παιδομάζωμα του Jordan Brand Classic, που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στους καλύτερους παίκτες των High Schools της Αμερικής. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες για… το Μπρούκλιν, καθώς η μεγάλη στιγμή που τόσο περίμενε εδώ και περίπου ένα μήνα έφτασε.

Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (10/04), όπου θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μαζί με τον -συμπαίκτη του στην Εθνική Παίδων- Γιώργο Παπαγιάννη με προορισμό το "Μεγάλο Μήλο".

Όπως είναι φυσιολογικό, ο "μικρός" είναι ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη προοπτική, αν και γνωρίζει καλά πως η παρουσία του στο ρόστερ και τις προπονήσεις των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης (στο πλάι του Δημήτρη Διαμαντίδη και των άλλων "πράσινων" αστεριών) αποτελεί το μεγαλύτερο… πλεονέκτημά του στην παρούσα φάση. Είναι η… τούρτα και το ταξίδι στην Αμερική θα είναι το… κερασάκι.

Κι όλα αυτά ενώ είναι μόλις δεκαέξι ετών…

Keywords
Τυχαία Θέματα