Ημέρα… γηπεδούχων

"Σερβίρεται" αύριο το… κυρίως πιάτο της 23ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με πέντε αναμετρήσεις, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Άρης υποδέχεται τον ΚΑΟΔ, ενώ ο Κολοσσός το Περιστέρι

σε δύο παιχνίδια που αναμένεται να κρίνουν πολλά για τα πλέι οφ και τη σωτηρία. Το Ρέθυμνο φιλοξενεί τον Ίκαρο, ενώ ο Πανιώνιος τον Απόλλωνα Πατρών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον ΠΑΟΚ.

ΑΡΗΣ-ΚΑΟΔ
Αμφότερες οι ομάδες έχουν ελπίδες για τα πλέι οφ, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι, καθώς πέρα από τον έναν βαθμό διαφορά που υπάρχει ήδη ανάμεσα στις δύο ομάδες, αγωνίζεται και στην έδρα του, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση νίκης, παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα. Ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να ξεφύγει από τον ΚΑΟΔ που από την πλευρά του θα επιχειρήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πετύχει ακόμη μία σπουδαία νίκη. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ματς…
Κλειστό: Αλεξάνδρειο Μέλαθρον
Ώρα: 15:45 (ET-3).
Κομισάριος: Μιχάλης Παπαγεωργίου.
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Ψαριανός, Θανάσης Δεσλής.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την ομάδα της Ρόδου. Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά έχει μπει σε… περιπέτειες και είναι δεδομένο πως θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς, απέναντι στον Ίκαρο δεν τα κατάφερε, ωστόσο υπάρχει μία ακόμα ευκαιρία αύριο απέναντι στο Περιστέρι. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ψυχολογία, καθώς προέρχονται από νίκη επί της Καβάλας.
Κλειστό: Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου.
Ώρα: 15:45.
Κομισάριος: Δημήτρης Κουνελές.
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Πέτρος Παπαπέτρου, Χρήστος Παναγιώτου.

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN-ΙΚΑΡΟΣ
Είναι δεδομένο πως στην έδρα του το Ρέθυμνο ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται πολύ επικίνδυνη ομάδα. Το συγκρότημα του Θανάση Γιαπλέ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στη Basket League ΟΠΑΠ, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κρητικής ομάδας αναμένεται να κάνει και ο Προύιτ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλουν να συμμετάσχουν στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως θα παλέψουν κάθε παιχνίδι.
Κλειστό: Κ.Γ. "Μελίνα Μερκούρη".
Ώρα: 15:45.
Κομισάριος: Μιχάλης Μαχαιριανάκης.
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Νίκος Σώμος, Κωνσταντίνος Πουρσανίδης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Στην έδρα του ο Πανελευσινιακός απέδειξε τις προηγούμενες αγωνιστικές που είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και μπορεί να νικήσει ομάδες του επιπέδου του ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα θα πραγματοποιήσει ακόμη μία υπερπροσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που έχει δείξει φέτος πως θέλει και μπορεί να φτάσει ψηλά. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει ως στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει άλλο ένα σημαντικό "διπλό" φέτος.
Κλειστό: 2ο Κ.Γ. Ελευσίνας.
Ώρα: 15:45 (ET-1)
Κομισάριος: Νίκος Καρούσης.
Διαιτητές: Σπυρίδων Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει τις νίκες και την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει οι παίκτες του να δείξουν την κατάλληλη προσοχή απέναντι σε μία ομάδα που φέτος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Στην έδρα της, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει τον πρώτο λόγο, ενώ από την πλευρά του, το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Κλειστό: Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης.
Ώρα: 18:00.
Κομισάριος: Χάρης Τασούλας.
Διαιτητές: Αναστάσιος Πηλοΐδης, Γεώργιος Ανδρικόπουλος, Στέφανος Μαγκλογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα