Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του Σόιμπλε – Έσκαψαν τρύπα βάθους 1,20 μ.

Βεβηλωμένος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο τάφος του Γερμανού πολιτικού Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το πρωί υπάλληλοι του δήμου του Όφενμπουργκ ανακάλυψαν μια φρεσκοσκαμμένη τρύπα στον τάφο του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και Χριστιανοδημοκράτη πρώην προέδρου της Μπούντεσταγκ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η τρύπα έχει βάθος γύρω στα 1,20 μ., αλλά ο δράστης ή οι δράστες δεν κατάφεραν να φθάσουν στο φέρετρο του Σόιμπλε

Μετά από αυτή

το σοβαρό περιστατικό, το τμήμα ποινικών ερευνών της αστυνομίας του Όφενμπουργκ ξεκίνησε έρευνα για διατάραξη της ειρήνης του αποθανόντος. Οι λεπτομέρειες γύρω από την αιτία πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη παραμένουν άγνωστες.

Ο Σόιμπλε κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Waldbach της πόλης του, Όφενμπουργκ, στις αρχές Ιανουαρίου, μετά το θάνατό του κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Το πρωί, εργαζόμενοι του δήμου ανακάλυψαν την τρύπα στον τάφο του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτά τα ανώνυμα άτομα έσκαψαν μια τρύπα σε σχήμα κώνου, φτάνοντας σε βάθος περίπου 1,20 μέτρων.

Οι αρχές ερευνούν ώστε να βρουν πιθανούς μάρτυρες που μπορεί να έχουν εντοπίσει οτιδήποτε ύποπτο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

Πως ένα παλιό σιλό μεταμορφώθηκε σε ένα μοναδικό σπίτι για λόγους… οικονομίας

Λονδίνο: Η εντυπωσιακή… πτήση αλεξιπτωτιστών μέσα από το Tower Bridge – Πέρασαν με ταχύτητα 246 χλμ. (photos/video)

Δύο ρεκόρ ορειβασίας έσπασαν συγχρόνως στο Έβερεστ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγνωστοι, Σόιμπλε – Έσκαψαν, 120,agnostoi, soible – eskapsan, 120