Έντι Ράμα: Βίντεο από τη φιέστα στο κλειστό του Γαλατσίου – Η ανάρτηση στα social media

Δεν… κρύβεται η χαρά του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα για την απήχηση που είχε στην Αλβανική μειονότητα της Ελλάδας η φιέστα που στήθηκε στο κλειστό του Γαλατσίου την Κυριακή.

Στην τρίτη του ανάρτηση στα social media, ο Έντι Ράμα ευχήθηκε «καλή εβδομάδα» με ένα διάρκειας 3 λεπτών «κοκκινόμαυρο βίντεο καρτ ποστάλ από την Αθήνα», στο οποίο περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Το

βίντεο δημοσίευσε και η αλβανική πρεσβεία στην Ελλάδα, το οποίο συνοδεύει με τη λεζάντα: «Από την Αθήνα, όπου οι καρδιές χιλιάδων συμπατριωτών φώναξαν “Υπερήφανοι για την Αλβανία”, μεταφέρουμε ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης στην Αλβανική κοινότητά μας στην Ελλάδα, που απογείωσε αυτήν την ημέρα στην ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός είχε προχωρήσει σε άλλες δύο αναρτήσεις σχετικές με τα πεπραγμένα του επί ελληνικού εδάφους.

Στην πρώτη ο Ράμα, έχοντας στο πλευρό του τον τραγουδιστή Νόιζι και την τραγουδίστρια Έρα Ρούσι, που άνοιξαν την εκδήλωση στο Γαλάτσι και σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους, περιέγραψε το «ευχαριστώ από βάθους καρδίας» για τους συμπατριώτες του που βρέθηκαν στην ομιλία του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «βίωσα σε κάθε κύτταρο τη βαθιά ανάσα της πατρίδας ανάμεσα στους Αλβανούς της Ελλάδας», στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα ότι η Αλβανία θέλει να προχωρήσει σε μια «νέα πραγματικότητα αδελφοσύνης, ευρωπαϊκής τάξης και ειρήνης με συνεργασία με την Ελλάδα».

Στη δεύτερη ανάρτησή του ο Αλβανός πρωθυπουργός παρέθεσε συνολικά 69 φωτογραφίες «μιας αξέχαστης αλβανικής ημέρας», όπως χαρακτηριστικά τη χαρακτήρισε.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 13χρονος που προσήχθη για την ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη

Κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη-Ερντογάν από την Άγκυρα: Αιχμές για Θράκη και Μονή της Χώρας, κόντρα για τη Γάζα

Eurovision 2024: Οργή από τον Μαργαρίτη Σχοινά για την EBU που απαγόρευσε την ευρωπαϊκή σημαία – «Είναι εξωφρενικό, θα ζητήσω εξηγήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έντι Ράμα, Βίντεο, Γαλατσίου –,enti rama, vinteo, galatsiou –