Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: «Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται “Μακεδονία” η χώρα» (Video)

Ένα λάθος της Μαρίας Μπακοδήμου στη Eurovision θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή Πρωία σε είδον, όταν είχε αποκαλέσει την τότε «FYROM» -σήμερα «Βόρεια Μακεδονία»- ως «Μακεδονία».

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει

και όλη του τη μετάδοση. Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση η Μαρία Μπακοδήμου είπε “Μακεδονία»” μία χώρα που δεν λεγόταν τότε “Μακεδονία”» είπε χαρακτηριστικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας έπαιξε στην εκπομπή του το εν λόγω απόσπασμα, κάνοντας με τη σειρά του τη δική του διόρθωση, επισημαίνοντας στον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε και σήμερα λέγεται «Μακεδονία», αλλά «Βόρεια Μακεδονία».

«Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται “Μακεδονία” η χώρα, γιατί είπε ότι τότε δεν λεγόταν “Μακεδόνια”. Να τον ενημερώσουμε επειδή κάνει εκπομπή και σε κρατικό κανάλι στη δημόσια τηλεόραση, ότι λέγεται “Βόρεια Μακεδονία”. Ούτε τώρα λέγεται “Μακεδονία”. Επειδή είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, η χώρα λέγεται “Βόρεια Μακεδονία”» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στα καλλιστεία στις ΗΠΑ: Μαζικές παραιτήσεις εστεμμένων – Εκφοβισμός πίσω από την επιστροφή των στεμμάτων; (Video)

George Clooney: Ντεμπούτο στο Broadway με τη θεατρική εκδοχή του «Good Night, and Good Luck»

Eurovision – EBU: «Αυτοί που παραπονιούνται, δεν σεβάστηκαν τους κανόνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκας, Σεργουλόπουλο, ΕΡΤ, “Μακεδονία”, Video,liagkas, sergoulopoulo, ert, “makedonia”, Video