Οι Γερμανοί ψάχνουν νέους ελληνικούς προορισμούς: «Η Ρόδος και η Κρήτη ήταν χθες, πάμε Κάρπαθο»

Με τον τίτλο «οι διακοπές στη Ρόδο ή στην Κρήτη ήταν χθες. Το νέο μοντέρνο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος», η γερμανική εφημερίδα Der Westen καταγράφει τις φετινές προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών.

«Το ελληνικό νησί εντυπωσιάζει με τους εντυπωσιακούς βράχους του και βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στα γειτονικά νησιά της Ρόδου και της Κρήτης» αναφέρει το δημοσίευμα.

Και προσθέτει φανερώνοντας τη νέα

τάση:

«Ενώ η Ζάκυνθος έχει αναδειχθεί σε ένα μοντέρνο νησί τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για την Κάρπαθο αυξάνεται πάρα πολύ. Οι αναζητήσεις πτήσεων από τη Γερμανία έχουν αυξηθεί κατά 80% από το 2023, σύμφωνα με την «Expedia» και τη «FeWo-direkt». Δεν είναι να απορείς! Το δεύτερο μεγαλύτερο από τα δώδεκα νησιά των Δωδεκανήσων – μετά τη Ρόδο – εντυπωσιάζει με τις φυσικές παραλίες, το βουνό ύψους 1.200 μέτρων και τα γραφικά ψαροχώρια».

«Σε αντίθεση με τους πιο γνωστούς γείτονές του» γράφει η Der Westen, «το νησί εξακολουθεί να είναι πολύ πρωτότυπο επειδή είναι λιγότερο επισκέψιμο. Κρυστάλλινα νερά, φυσικές παραλίες και λιμνοθάλασσες που κόβουν την ανάσα. Αλλά η μυστική συμβουλή ήταν μάλλον παρελθόν. Είναι καλό που η Κάρπαθος είναι μια απόλυτη εμπειρία πέρα από τη φύση της».

Διαβάστε επίσης:

Kορυδαλλός: Φωτιά σε υπόγειο λυκείου

Λαμία: Καταγγελία 19χρονης για βιασμό και revenge porn από ζευγάρι που την μέθυσε

Νέα Σμύρνη: Σκύλος δάγκωσε μωρό 11 μηνών στο κεφάλι μέσα στην κούνια του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερμανοί, Η Ρόδος, Κρήτη, Κάρπαθο,germanoi, i rodos, kriti, karpatho