Η Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο Βερολίνο για 3η σερί χρονιά

Το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη βρίσκεται μέσα στη λίστα συμμετοχών στο πολύ δυνατό τουρνουά της grass season, Berlin Ladies Open, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 17-23 Ιουνίου

Αυτή θα είναι η 3η σερί χρονιά που η Σάκκαρη θα συμμετάσχει στο Βερολίνο, σε ένα τουρνουά από το οποίο έχει πολύ καλές αναμνήσεις, καθώς στις δύο φορές που έχει αγωνιστεί (2022, 2023) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Εκτός από την Ελληνίδα

τενίστρια, στο 500άρι τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή η Ίγκα Σφιόντεκ, στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση, η Αρίνα Σαμπαλένκα, η Κόρι Γκοφ, αλλά και οι πρώην Νο1 του κόσμου, Αντζελίκ Κέρμπερ και Ναομί Οσάκα. 

You can’t go wrong with Berlin, right @mariasakkari ? Welcome back and see you in June!#wta #wtatour #berln #tennis #sakkari #mariasakkari pic.twitter.com/kGtSezXzyE

Berlin Ladies Open presented by ecotrans Group (@wtaberlin) May 8, 2024

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Ιουνίου με την προκριματική φάση, με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Ιουνίου (ώρα έναρξης 12:00 GR). Η προημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου (ώρα έναρξης 12:00 GR), τα ημιτελικά το Σάββατο 22 Ιουνίου (ώρα έναρξης 13:00 GR), ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου (όχι πριν τις 15:00 GR). 

The post Η Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο Βερολίνο για 3η σερί χρονιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα