Εξαιρετικά αμφίβολος για Παρίσι ο Σίνερ

Τα νέα από την Ιταλία, δεν είναι πολύ καλά για τον Γιάνικ Σίνερ καθώς ο Ιταλός προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόσφατο πρόβλημα στο ισχίο που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το Mutua Madrid Open και να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Internazionali BNL d’Italia της πατρίδας του.

Ο 22χρονος άσος που θριάμβευσε στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στη Μελβούρνη, παραμένει εξαιρετικά

αμφίβολος για το δεύτερο Major της χρονιάς που ξεκινάει σε 10 μέρες στο Παρίσι και κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει το παρόν στα φημισμένα γήπεδα του Roland Garros.

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, οι γιατροί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συμμετοχή του Σίνερ στο Γαλλικό Όπεν καθώς όπως αναφέρει και το La Gazzetta dello Sports, το πρόβλημα στο ισχίο δεν έχει θεραπευτεί και υπάρχει πιθανότητα για ακόμη πιο σοβαρό τραυματισμό.

Οι γιατροί του ιατρικού κέντρου στο Τορίνο όπου παρακολουθούν τον συμπατριώτη τους, έχουν συμβουλέψει τον Σίνερ να δείξει τη μέγιστη προσοχή στο συγκεκριμένο τραυματισμό και δεν προτείνουν τη συμμετοχή του συμπατριώτη τους στο χωμάτινο Grand Slam.

Ο Σίνερ έχει μόλις 45 βαθμούς να υπερασπιστεί στο Γαλλικό Όπεν και μπορεί να ξεπεράσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ακόμα κι αν δεν αγωνιστεί στο φημισμένο Major.

Στην ανακοίνωσή του για την απόσυρσή του από τη Ρώμη, ο Σίνερ είχε ξεκαθαρίσει ότι θα παίξει στο Γαλλικό Όπεν μόνο αν είναι 100% έτοιμος.

The post Εξαιρετικά αμφίβολος για Παρίσι ο Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα