Μάρει: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδο (vid)

Τα 37α γενέθλιά του γιόρτασε την Τετάρτη (15/05) ο Άντι Μάρει ο οποίος βρίσκεται στο Μπορντό της Γαλλίας, παίρνοντας μέρος στο BNP Paribas Primrose της σειράς ATP Challenger.

Μάλιστα, ο Σκωτσέζος συνδύασε με πρόκριση στο 2ο γύρο αυτή τη σημαντική ημέρα, έχοντας το προβάδισμα με 7-5, 2-0 όταν ο qualifier αντίπαλός του, Κιριάν Ζακ εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

Είναι το πρώτο χωμάτινο τουρνουά του Sir Andy στη σεζόν και το πρώτο μετά τη συμμετοχή του στο Miami Masters.

Ο Μάρει είναι ένας από τους μόλις 8 τενίστες που έχουν καταφέρει να σημειώσουν 200+ νίκες σε επίπεδο Grand Slam και ο μοναδικός Βρετανός που έχει κατακτήσει Major τίτλο, κερδίζοντας το US Open 2012 και δύο φορές το Wimbledon (2013, 2016).

Αναπόσπαστο μέλος των Big 4, ο Μάρει μπορεί να έζησε στη σκιά των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς ωστόσο κατάφερε να ανέβει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης το 2016, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 24 σερί νίκες και με νίκη επί του Τζόκοβιτς στον τελικό του ATP Finals που του εξασφάλισε το year-ending No1.

Οι διοργανωτές του Challenger στο Μπορντό, ετοίμασαν μια τούρτα την οποία έσβησε ο Μάρει στο player’s lounge, παρουσία και του Στάνισλας Βαβρίνκα που επίσης προκρίθηκε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης με νίκη 7-5, 6-3 επί του Μπερναμπέ Ζαπάτα Μιράγες την Τετάρτη.

The one. The only.

Happy birthday, @andy_murray #ATPChallenger pic.twitter.com/Cf7ujCb6PN

ATP Challenger Tour (@ATPChallenger) May 15, 2024

BORDEAUX CHALLENGER SINGLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Μάρει: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα