Απίστευτο περιστατικό: Παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου φέρεται να έβαλε τον δίδυμο αδερφό του στη θέση του

Μια απίστευτη ιστορία στα όρια του μύθου έρχεται από την Ρουμανία, στην οποία παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου φέρεται να έβαλε τον δίδυμο αδερφό του να παίξει στη θέση του.

ο Έντγκαρ Ιέ που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έβαζε στα τελευταία πέντε παιχνίδια να αγωνίζεται στη θέση του ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο.

Ο 30χρονος αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία πέρασε από Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ,

Φέγενορντ και Μπασακσεχίρ, ενώ ο δίδυμος αδερφός του αγωνίζεται ως μέσος.

Τι αναφέρουν στη Ρουμανία

Οι υποψίες στις τάξεις της ομάδας κινήθηκαν όταν ο Ιέ παρουσίασε… ξαφνικά δυσκολίες στην επικοινωνία στα αγγλικά. Κι αυτό γιατί ενώ ο «αυθεντικός» γνώριζε επαρκώς τη γλώσσα για να επικοινωνήσει, ο δίδυμος αδερφός του συνεννοείται μόνο στα πορτογαλικά ή τα ισπανικά, αδυνατώντας να κατανοήσει όσα του έλεγαν στα αγγλικά.

Μάλιστα, ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όταν ζητήθηκε να παρουσιάσει το δίπλωμα οδήγησής του, ο ίδιος αρνήθηκε να το δείξει αυξάνοντας τις υποψίες πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Με την υπόθεση ασχολουνται πλέον οι αρχές, όμως αν αποδειχθεί πως έχει γίνει κάτι τέτοιο, εκτός από τον Ιέ αναμένεται να αντιμετωπίσει κυρώσεις και η ρουμανική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα