ΗΠΑ: Σκότωσε τον πατέρα της και την φίλη του γιατί την απέκλεισε από την διαθήκη

Μια γυναίκα σκότωσε τον 87χρονο πατέρα της και τη φίλη του, μαχαιρώνοντάς τους θανάσιμα στο πολυτελές σπίτι του στην παραλία του Τζέρσεϊ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Σέρι Λι Χέφερμαν, 55 ετών, συνελήφθη για τις δολοφονίες του πατέρα Τζον Εντερς και της φίλης του Φρανσουάς Πιτόι, 75 ετών, σε ένα σπίτι έξι υπνοδωματίων στο Surf City, το οποίο είναι προς πώληση για πάνω από 1,9 εκατομμύρια δολάρια.

Τι ώθησε την γυναίκα να κάνει το

έγκλημα. Το γεγονός ότι ο πατέρας της, την είχε αποκόψει από την διαθήκη, σύμφωνα με την New York Post.. 

Οι μαρτυρίες για την διαθήκη

Η γυναίκα είχε κοπεί από τη διαθήκη, είπε γείτονας του 87χρονου στην αστυνομία.

Μία ακόμη φίλη του θύματος είπε επίσης στην αστυνομία ότι ο Εντερς είχε τροποποιήσει τη διαθήκη του μέσα στον τελευταίο μήνα και η Χέφερμαν και η άλλη κόρη του, με την οποία είχε αποξενωθεί, δεν περιλαμβάνονται πλέον.

Το σπίτι για το οποίο έγινε το έγκλημα

Η αστυνομία της Πενσιλβάνια συνέλαβε τη Χέφερναν την Τρίτη στο σπίτι της στο Λάντενμπεργκ.

Τα πτώματα των Έντερς και Πιτόι βρέθηκαν στο σπίτι τους την Κυριακή, αφού η τοπική αστυνομία κλήθηκε να διενεργήσει έλεγχο, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ήταν νεκροί περίπου από τις 29 Σεπτεμβρίου, εκτίμησαν οι αστυνομικοί, λέγοντας ότι και οι δύο «έφεραν πολλαπλές προφανείς μαχαιριές».

«Η  έρευνα κατέληξε τελικά στο συμπέρασμα ότι η Χέφερναν, η κόρη του κ. Έντερς, ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο τόσο του Έντερς όσο και της Πιτόι», δήλωσε ο εισαγγελέας Μπράντλεϊ Μπίλχαϊμερ, ο οποίος χαρακτήρισε τη σύλληψη ομαδική προσπάθεια πολλών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Η ίδια δήλωνε αθώα και συντετριμμένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Asbury Park Press, ο Έντερς έγινε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον Μάιο, μεταφέροντάς το από ένα καταπίστευμα. Μετά την αλλαγή, καταχώρησε το ακίνητο προς πώληση για 2,3 εκατομμύρια δολάρια και έκτοτε είχε μειώσει την τιμή στα 1.999.000 δολάρια, ανέφερε η Press.

Η γυναίκα δήλωνε αθώα.

Keywords
Τυχαία Θέματα