Νέα Σμύρνη: Άγρια καταδίωξη οχήματος που δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ. για έλεγχο

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 10:30 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όταν ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες δεν σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο.

Η κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να κινείται ύποπτα και έκαναν σήμα στον οδηγό ώστε να προχωρήσουν στον απαιτούμενο έλεγχο.

Εκείνος, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον

έλεγχο, με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να ξεκινήσουν να τον καταδιώκουν στους δρόμους της περιοχής. Τελικά, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην οδό Κοραή, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα.

Παρ’ όλα αυτά οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημα δεν το έβαλαν κάτω. Βγήκαν γρήγορα από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, αφού πρώτα πέταξαν στον δρόμο ένα laptop, με τους αστυνομικούς να συνεχίσουν να τους καταδιώκουν ώσπου τους συνέλαβαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο ένα μεταλλικό κουτί σφραγισμένο, το περιεχόμενο του οποίου ερευνάται.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής και απείθεια, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να είχαν διαπράξει προηγουμένως διάρρηξη σε κάποιο σπίτι ή κατάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα