Αριζόνα: Έριχνε χλωρίνη στον καφέ του συζύγου της για να τον σκοτώσει – Πώς την κατάλαβε

Καταδικάστηκε η γυναίκα από την Αριζόνα που προσπάθησε να σκοτώσει τον σύζυγό της με δηλητηριασμένο καφέ .

Η γυναίκα κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας αφού δηλητηρίασε τον καφέ του συζύγου της και καταδικάστηκε σε τριετή αναστολή.

Η Melody Felicano Johnson, 39 ετών, ομολόγησε την ενοχή της σε δύο κατηγορίες για προσθήκη δηλητηρίου ή επιβλαβούς ουσίας σε τρόφιμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του CNN.

Ο δικηγόρος της Johnson

δήλωσε προηγουμένως ότι παραδέχτηκε ότι έβαλε χλωρίνη στην καφετιέρα του συζύγου της Roby Johnson σε δύο περιπτώσεις το 2023.

Η γυναίκα από την Αριζόνα που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον σύζυγό της με δηλητήριο στον καφέ του

Ο δικαστής του ανώτερου δικαστηρίου της κομητείας Pima, Javier Chon-Lopez, την καταδίκασε σε τρία χρόνια με αναστολή και την υποχρέωσε να προχωρήσει σε θεραπεία ψυχικής υγείας, επικαλούμενος δήλωση του εν διαστάσει πλέον συζύγου της ότι δεν ήθελε να πάει φυλακή, σύμφωνα με το CNN.

Ήταν ήδη στη φυλακή για σχεδόν ένα χρόνο, αφού δεν μπόρεσε να πληρώσει την εγγύηση των 250.000 δολαρίων. Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει υψηλή εγγύηση επειδή θεωρούσαν ότι διέτρεχε κίνδυνο φυγής, καθώς είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι στις Φιλιππίνες.

Πώς την ανακάλυψε ο σύζυγό της

Η Melody κατηγορήθηκε για πρώτη φορά ότι δηλητηρίασε τον καφέ του Roby τον Μάρτιο του 2023, αφού εκείνος παρατήρησε μια «βρώμικη» όπως την αποκάλεσε γεύση στον καφέ.  Εκείνη την εποχή ζούσαν στη Γερμανία με το παιδί τους, καθώς ο Roby είναι μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Αφού υποπτευόταν ότι κάτι έβαζαν στον καφέ του για αρκετές εβδομάδες, ο Roby έστησε βιντεοκάμερες.

Η κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε τη στιγμή που η σύζυγός του έριξε την υποτιθέμενη χημική ουσία στο καφέ του. Στις 6 Ιουλίου του περασμένου έτους, κατέθεσε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Τουσόν.

Ωστόσο, η αναφορά δεν έλαβε συνέχεια λόγω του ότι το βίντεο φέρεται να μην έδειχνε καθαρά τι έριχνε στο ποτό του. Αυτό έκανε τον Roby να εγκαταστήσει άλλη μια κάμερα, η οποία έμοιαζε με συναγερμό πυρκαγιάς. Όταν το ζευγάρι μετακόμισε στο μόνιμο σπίτι του, εγκατέστησε ξανά τις κάμερες εκεί.

Επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα στις 18 Ιουλίου με περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία βίντεο, τα οποία φέρεται να την έδειχναν να βάζει χλωρίνη στην καφετιέρα πριν την παρασκευή καφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα