Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δικάζεται σήμερα με την κατηγορία της εκδικητικής πορνογραφίας

Ο γνωστός παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κάθεται σήμερα στο εδώλιο για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του που αφορά εκδικητική πορνογραφία.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος έφτασε μόνος του στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης όπου τον περίμενε ο δικηγόρος του, έχει καταδικαστεί ήδη μία φορά και αυτή είναι η δεύτερη καταγγελία εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβαζε στο διαδίκτυο διάφορα βίντεο με προσωπικές στιγμές, κατ’ εξακολούθηση και με σκοπό να βλάψει την καταγγέλλουσα. Αυτό σημαίνει ότι οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Για την πρώτη υπόθεση, ο παρουσιαστής έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο.

«Δεν έχει μετανιώσει»

Το πρώτο θύμα που αποκάλυψε την παράνομη δραστηριότητα του πρώην παρουσιαστή και τον κατήγγειλε έχει δηλώσει πόσο πιεσμένη νιώθει ψυχολογικά κάθε φορά που ξυπνούν όλες αυτές οι μνήμες.

«Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Εγώ τα ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα να τιμωρηθεί» έχει πει η ίδια.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με όσα δηλώνει το θύμα, ήταν αυτός που την προσέγγισε και την έπεισε ότι θα τα σβήσει όλα, ότι θα την βοηθήσει οικονομικά.

«Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτή την υπόθεση».

Όπως λέει, ο γνωστός παρουσιαστής δεν έχει μετανιώσει ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί της. «Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν» σημειώνει.

Προτρέπει επίσης άλλες κοπέλες που έχουν πέσει θύματα τέτοιων ατόμων να μην ντρέπονται και να μιλάνε.

«Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους. Δυστυχώς είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα sites και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα