Eurovision: Γιατί οι διοργανωτές της Eurovision άλλαξαν τα καμαρίνια της Ελλάδας και του Ισραήλ

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου πραγματοποιήθηκε ο 68ος Διαγωνισμός της Eurovision.

Η ίδια ρωτήθηκε στο αεροδρόμιο και για το περιβόητο χασμουρητό, την ώρα που μιλούσε η αντιπροσωπεία του Ισραήλ. Όπως είπε πως μετά από 15 ώρες στην αρένα, ήταν λογικό να βγει η κούραση, ενώ υπήρχε χαλάρωση εκείνη την ώρα, τονίζοντας πως την στιγμή που έπρεπε να μιλήσει

η ίδια, μίλησε όπως έπρεπε. Ειδικά για το «χασμουρητό» ανέφερε: «Υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου, με τους οποίους χαζολογούσαμε καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης».

Διπλά – δίπλα τα καμαρίνια στο Μάλμε

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στο Πρωινό, μετά το περιστατικό που πήρε μεγάλη διάσταση, δημιουργήθηκε μια έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο χωρών, σε σημείο που η EBU αποφάσισε να μεταφέρει τα καμαρίνια του Ισραήλ μακριά από τα καμαρίνια της Ελλάδα.

«Τα καμαρίνια της Μαρίνας Σάττι και της Ισραηλινής στον ημιτελικό μαθαίνω ότι ήταν δίπλα δίπλα. Μετά το περιστατικό, που μαθαίνω ότι σφάχτηκαν οι δύο αντιπροσωπείες, έγιναν πολλά μαναφούκια εκεί, το καμαρίνι της Ισραηλινής απομακρύνθηκε από το καμαρίνι της Σάττι. Άρα, οι άνθρωποι της EBU έκριναν ότι υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και δεν είναι η υπνηλία, η κούραση και το χασμουρητό της Μαρίνας και απομάκρυναν τα καμαρίνια» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το 02:35 και μετά:

Keywords
Τυχαία Θέματα