Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε ούτε θα κάνουμε παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου»

Ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Breakfast@star» και απάντησε για το ενδεχόμενο να παντρευτούν και να αποκτήσουν ένα παιδί με τη Ματίνα Νικολάου, ενώ ρωτήθηκε και για το αν έχουν υπάρξει προτάσεις για να παρουσιάσουν από κοινού κάποιο τηλεοπτικό project.

Αρχικά, ο Βασίλης Πορφυράκης εξομολογήθηκε πως το σενάριο ενός γάμου δεν αποτελεί μέρος των μελλοντικών σχεδίων τους, μιας και δεν νιώθουν την

ανάγκη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο. Οι δυο τους μαζί πολλά χρόνια κι όπως δηλώνει ο ίδιος είναι σαν παντρεμένος.

«Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι καν μέσα στα σχέδιά μας να παντρευτούμε αυτή τη στιγμή. Είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Το δέσιμο αυτού του μυστηρίου είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά σίγουρα αυτό πρέπει να συνδέεται και με την οικογένεια», είπε αρχικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, ο τραγουδιστής ήταν ξεκάθαρος, απαντώντας αρνητικά: «Είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη, που έχει η Ματίνα, εγώ δεν θέλω παιδί, οπότε είμαστε εντάξει με αυτή τη συνθήκη. Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέλφια μου, δεν θέλω άλλα.

Αν κάποια στιγμή θελήσω, υπάρχει και η επιλογή να υιοθετήσω ένα παιδί. Θα ήταν χαρά μου να υιοθετήσω μέχρι το τέλος της ζωής μου περισσότερα παιδιά και αυτό να έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα».

Ακόμα, ο Βασίλης Πορφυράκης αποκάλυψε  ότι έχουν δεχτεί κοινές προτάσεις με τη Ματίνα Νικολάου, όμως αυτό το κομμάτι δεν τους ενδιαφέρει:

«Έχουν έρθει προτάσεις για να συνεργαστούμε αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν από εμάς. Εμείς, θα κάναμε ξανά ένα J2US γιατί μας άρεσε πολύ και περάσαμε ωραία. Η Ματίνα θέλει να κάνει θέατρο, που θα είναι φέτος και στο Άλσος, από εκεί και πέρα ο Νίκος Μουτσινάς είναι οικογένεια για τη Ματίνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελίνα Παπίλα: Απαντά για το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου -«Δεν με χτυπάνε τα αρνητικά σχόλια»

 Ελένη Μενεγάκη: Συνοδευόμενη από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, στην επίδειξη των MiRo

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά την παρεξήγηση -«Τα συζητήσαμε, μου είπε ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα